Hârtie Veselă de Împachetat Hamsterii Dedoles

Hârtie Veselă de Împachetat Hamsterii Dedoles

Prețul:
7.99 lei 1.49 lei
-81%

Alegeți o variantă

Mărime universală
Expediat în 3 - 4 zile lucrătoare
 • Transport gratuit peste 740 lei.
 • Returnare simplă până în 100 de zile.

Produse cu design identic

Codul produsului: D-U-GFT-AC-WP-C-1187-ONE

 • Marcă: Dedoles
 • Material: Hârtie cretată tip LWC
 • Dimensiunea foii de împachetat: 90 x 63 cm
 • Noi îți vom trimite hârtia împăturită de trei ori, cu un format de 22.5 x 33.5 cm (hârtia este împăturită în acest fel, pentru a încăpea în plicul pe care îl primești de la noi)
 • Design original, inspirat din tot ce ne înconjoară
 • Conceput și fabricat în Slovacia

Descoperă cum aduce o extra-porție de veselie cadourilor de Crăciun de anul acesta. Tot ceea ce trebuie să faci este să împachetezi cadourile în hârtia noastră Veselă și lasă-i pe hamsterii Dedoles să se ocupe de restul.

Vrei ca toate cadourile pe care le dăruiești să fie și originale, și împachetate într-un mod inedit? Folosește hârtia noastră Veselă de împachetat și transformă cadourile în distracție pură! Vei fi răsplătit(ă) cu zâmbete pline de recunoștință din partea celor dragi.

Ne străduim în mod constant să îmbunătățim calitatea produselor noastre. De aceea, designul final și nuanța de culoare a acestui produs pot varia ușor față de fotografia produsului prezentată.
 • Curier

  19.99 lei
  Livrare aproximativ 1 - 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii de către transportator
  Comanda dvs. o să vă fie livrată prin firma de curierat.

  Plata cu cardul bancar nu este posibilă la livrarea coletului.

  Curier
 • Curier expres UPS

  83.99 lei
  Comanda plătită într-o zi lucrătoare înainte de prânz, la ora 12 îți va fi livrată în următoarea zi lucrătoare. Comanda plătită în timpul weekend-ului/unei sărbători legaleîți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.
  Serviciul suplimentar „Ridicare comandă cu prioritate” este gratuit dacă alegi această metodă de livrare.

  Comanda plătită într-o zi lucrătoare înainte de prânz, la ora 12 îți va fi livrată în următoarea zi lucrătoare. Comanda plătită în timpul weekend-ului/unei sărbători legaleîți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.

  Comanda plătită astăzi după prânz, după ora 12 îți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.

  Curier expres UPS

Dacă produsul nu ți se potrivește sau nu ți-a satisfăcut așteptările, îl poți returna fără griji în termen de 100 de zile. Îți vom trimite neîntârziat noua mărime (a doua oară nu plătești taxe poștale) sau îți returnăm banii în contul bancar.

Pentru schimb/retur acceptăm doar produsele nepurtate, neuzate și cu etichete originale. Din motive de igienă nu acceptăm lenjeria probată (boxeri, boxeri clasici, chiloți etc.), costum de baie, șosete, măști faciale.

În cazul de retur, produsele ambalate în cutii (de exemplu cizmele de ploaie) trebuie să fie trimise înapoi în cutia originală.

Ai vizitat