Cutie Piramidală de Cadou Dedoles

Cutie Piramidală de Cadou Dedoles

Prețul:
24.99 lei

Alegeți o variantă

Mărime universală
Expediat în 3 - 4 zile lucrătoare
 • Transport gratuit peste 740 lei.
 • Returnare simplă până în 100 de zile.

Produse cu design identic

Codul produsului: GMGB1153

 • Brand: Dedoles
 • Material cutie: hârtie
 • Dimensiuni: 14 x 14 x 17.5 cm
 • Această cutie este goală; ai libertatea de a alege produsele care se vor afla înăuntru
 • Poți adăuga în cutie 3 perechi de șosete pentru adulți, fără etichete, 4 perechi de șosete pentru copii, fără etichete, 2 perechi de boxeri pentru bărbați, fără etichete sau 3 perechi de chiloți pentru femei, fără etichete
 • Cutia are o bandă în partea de sus; poate fi agățată oriunde pe post de obiect decorativ
 • Cutia este livrată neasamblată, alături de instrucțiuni simple despre cum să o transformi într-o cutie veselă.
 • Creat și confecționat în Slovacia

Vine o zi de naștere, o petrecere a burlacilor sau burlăcițelor sau o aniversare? O astfel de zi poate fi și mai plină de bucurie datorită unei cutii de cadou pline de produse Dedoles alese chiar de tine. Cutia nu trebuie să ajungă după despachetare la coșul de gunoi, pentru că poate fi folosită și pe post de obiect decorativ!

Ți se pare că uneori este dificil să găsești cadoul perfect? Noi îți oferim varianta acestor cutii cadou! Sunt goale, ceea ce înseamnă că poți alege cadourile pe care le vei ascunde înăuntru. Înveselește-i pe cei dragi cu un mic cadou, oferit cu tot dragul.

Ne străduim în mod constant să îmbunătățim calitatea produselor noastre. De aceea, designul final și nuanța de culoare a acestui produs pot varia ușor față de fotografia produsului prezentată.
 • Curier

  19.99 lei
  Livrare aproximativ 1 - 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii de către transportator
  Comanda dvs. o să vă fie livrată prin firma de curierat.

  Plata cu cardul bancar nu este posibilă la livrarea coletului.

  Curier
 • Curier expres UPS

  83.99 lei
  Comanda plătită într-o zi lucrătoare înainte de prânz, la ora 12 îți va fi livrată în următoarea zi lucrătoare. Comanda plătită în timpul weekend-ului/unei sărbători legaleîți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.
  Serviciul suplimentar „Ridicare comandă cu prioritate” este gratuit dacă alegi această metodă de livrare.

  Comanda plătită într-o zi lucrătoare înainte de prânz, la ora 12 îți va fi livrată în următoarea zi lucrătoare. Comanda plătită în timpul weekend-ului/unei sărbători legaleîți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.

  Comanda plătită astăzi după prânz, după ora 12 îți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.

  Curier expres UPS

Dacă produsul nu ți se potrivește sau nu ți-a satisfăcut așteptările, îl poți returna fără griji în termen de 100 de zile. Îți vom trimite neîntârziat noua mărime (a doua oară nu plătești taxe poștale) sau îți returnăm banii în contul bancar.

Pentru schimb/retur acceptăm doar produsele nepurtate, neuzate și cu etichete originale. Din motive de igienă nu acceptăm lenjeria probată (boxeri, boxeri clasici, chiloți etc.), costum de baie, șosete, măști faciale.

În cazul de retur, produsele ambalate în cutii (de exemplu cizmele de ploaie) trebuie să fie trimise înapoi în cutia originală.

Ai vizitat