Cutie Clasică de Cadou Dedoles

Cutie Clasică de Cadou Dedoles

Prețul:
19.99 lei 5.99 lei
-70%

Alegeți o variantă

Mărime universală
Expediat în 3 - 4 zile lucrătoare
 • Transport gratuit peste 740 lei.
 • Returnare simplă până în 100 de zile.

Produse cu design identic

Codul produsului: GMGBC1153

 • Marcă: Dedoles
 • Material cutie: hârtie
 • Dimensiuni: 16 x 10 x 8 cm
 • Această cutie este goală; ai libertatea de a alege produsele pe care le pui înăuntru
 • În cutie poți pune: 4 perechi de șosete pentru adulți, 6 perechi de șosete pentru copii, 3 perechi de șosete sport sau șosete călduroase, 4 perechi de șosete sub gleznă, 3 perechi de chiloți de damă sau de lenjerie intimă pentru copii, 2 perechi de boxeri pentru bărbați, 3 bustiere de damă (numărul de produse mai sus menționate este valabil numai dacă pui produsele fără etichetă)
 • Cutia este livrată neasamblată, alături de instrucțiuni simple despre cum să o transformi într-o cutie veselă.
 • Creată și produsă în Slovacia

Știi pe cineva care nu se mai satură de produsele Vesele? Această cutie va înveseli orice fan Dedoles. Umple cutia cu ce își doresc cel mai mult și îi vei înveseli garantat.

Ți se pare că uneori este dificil să găsești cadoul perfect? Noi îți oferim varianta acestor cutii cadou! Sunt goale, ceea ce înseamnă că poți alege cadourile pe care le vei ascunde înăuntru. Înveselește-i pe cei dragi cu un mic cadou, oferit cu tot dragul.

Ne străduim în mod constant să îmbunătățim calitatea produselor noastre. De aceea, designul final și nuanța de culoare a acestui produs pot varia ușor față de fotografia produsului prezentată.
 • Curier

  19.99 lei
  Livrare aproximativ 1 - 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii de către transportator
  Comanda dvs. o să vă fie livrată prin firma de curierat.

  Plata cu cardul bancar nu este posibilă la livrarea coletului.

  Curier
 • Curier expres UPS

  83.99 lei
  Comanda plătită într-o zi lucrătoare înainte de prânz, la ora 12 îți va fi livrată în următoarea zi lucrătoare. Comanda plătită în timpul weekend-ului/unei sărbători legaleîți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.
  Serviciul suplimentar „Ridicare comandă cu prioritate” este gratuit dacă alegi această metodă de livrare.

  Comanda plătită într-o zi lucrătoare înainte de prânz, la ora 12 îți va fi livrată în următoarea zi lucrătoare. Comanda plătită în timpul weekend-ului/unei sărbători legaleîți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.

  Comanda plătită astăzi după prânz, după ora 12 îți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.

  Curier expres UPS

Dacă produsul nu ți se potrivește sau nu ți-a satisfăcut așteptările, îl poți returna fără griji în termen de 100 de zile. Îți vom trimite neîntârziat noua mărime (a doua oară nu plătești taxe poștale) sau îți returnăm banii în contul bancar.

Pentru schimb/retur acceptăm doar produsele nepurtate, neuzate și cu etichete originale. Din motive de igienă nu acceptăm lenjeria probată (boxeri, boxeri clasici, chiloți etc.), costum de baie, șosete, măști faciale.

În cazul de retur, produsele ambalate în cutii (de exemplu cizmele de ploaie) trebuie să fie trimise înapoi în cutia originală.

Ai vizitat