• Transport gratuit peste 740 lei.
 • Returnare simplă până în 100 de zile.

Codul produsului: GMRS147

 • Material: 60% bumbac reciclat, 20% poliester, 18% poliamidă 2% elastan
 • Marca: Dedoles
 • Model confortabil
 • Design original, inspirat din tot ce ne înconjoară
 • A se spăla la o temperatură de maximum 40 °C
 • Nu se recomandă uscarea prin centrifugare, curățarea chimică sau utilizarea de înălbitor
 • Concepute în Slovacia, fabricate în Turcia

Și tu obișnuiai să desenezi diverse forme și modele în caiete atunci când erai la școală Aceste șosete Vesele prietenoase cu mediul îți vor reaminti de acele vremuri și îți vor înveseli ziua.

Transmite un mesaj pozitiv prin intermediul șosetelor Vesele din bumbac reciclat, prietenoase cu mediul. Producția de fibre reciclate începe prin colectarea de deșeuri textile din fabricile de profil. După aceea, aceste materiale sunt separate după culori, model și modele amestecate. Fibrele sunt după aceea produse cu ajutorul unor mașini speciale. Datorită separării culorilor, nu este nevoie de o vopsire ulterioară a fibrelor, lucru ce economisește hectolitri de apă care ar fi fost astfel contaminate din cauza procesului de vopsire. În procesul de producție nu se folosesc nici fibre noi de bumbac, economisindu-se astfel resursele naturale și oferind o a doua șansă materialelor care altfel ar fi ajuns la groapa de gunoi.

Ne străduim în mod constant să îmbunătățim calitatea produselor noastre. De aceea, designul final și nuanța de culoare a acestui produs pot varia ușor față de fotografia produsului prezentată.
 • Preluare personală în Packeta (1023 puncte de ridicare)

  16.99 lei
  Livrare aproximativ 1 - 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii de către transportator
  Coletul o să fie livrat la punctul Coletăriei.ro ales de dvs.
  Preluare personală în Packeta (1023 puncte de ridicare)
 • Curier

  19.99 lei
  Livrare aproximativ 1 - 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii de către transportator
  Comanda dvs. o să vă fie livrată prin firma de curierat.

  Plata cu cardul bancar nu este posibilă la livrarea coletului.

  Curier
 • Curier expres UPS

  83.99 lei
  Comanda plătită astăzi după prânz, după ora 12 îți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.
  Serviciul suplimentar „Ridicare comandă cu prioritate” este gratuit dacă alegi această metodă de livrare.
  Curier expres UPS

Dacă produsul nu ți se potrivește sau nu ți-a satisfăcut așteptările, îl poți returna fără griji în termen de 100 de zile. Îți vom trimite neîntârziat noua mărime (a doua oară nu plătești taxe poștale) sau îți returnăm banii în contul bancar.

Pentru schimb/retur acceptăm doar produsele nepurtate, neuzate și cu etichete originale. Din motive de igienă nu acceptăm lenjeria probată (boxeri, boxeri clasici, chiloți etc.), costum de baie, șosete, măști faciale.

În cazul de retur, produsele ambalate în cutii (de exemplu cizmele de ploaie) trebuie să fie trimise înapoi în cutia originală.

Producția de fire reciclate începe cu colectarea deșeurilor textile, care sunt apoi defalcate în funcție de culoare, prelucrate și apoi sunt create fire noi. Procesele care nu necesită vopsire reduc consumul de apă și nivelul de poluare. Este nevoie de până la 11 de litri de apă pentru a obține 1 kg de bumbac și de 130 de litri pentru a vopsi 1 kg de fire. Procesele de reciclare economisesc până la 237 de milioane de litri de apă pe zi. În plus, li se oferă o a doua șansă textilelor care altfel ar ajunge la groapa de gunoi.

Ai vizitat