Șort Vesel de Baie Elastic pentru Copii Maimuța în Junglă

Șort Vesel de Baie Elastic pentru Copii Maimuța în Junglă

Prețul:
68.99 lei

Alegeți o variantă

Vă rugăm să alegeți mărimea
Expediat în 1 - 2 zile lucrătoare
 • Transport gratuit peste 740 lei.
 • Returnare simplă până în 100 de zile.

Produse cu design identic

Codul produsului: D-K-BW-SW-ESS-C-1985

 • Potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete
 • Material elastic, plăcut
 • Cu o căptușeală moale pe partea frontală interioară
 • Șnur pentru ajustarea taliei
 • Material exterior: 82% poliamidă reciclată, 18% lycra; material căptușeală: 100% nylon
 • Mulțumită materialului Lycra XLife, șortul de baie este de 10 ori mai rezistent la uzură și își păstrează forma și elasticitatea pentru un timp mai îndelungat față de articolele confecționate din elastan clasic.
 • Marcă: Dedoles
 • Creat în Slovacia, confecționat în China
 • Îngrijire: A se spăla la o temperatură maximă de 30 °C și a se usca la umbră. Nu se recomandă uscarea prin centrifugare, curățarea chimică sau utilizarea de înălbitor.

Copilul tău îți amintește de o maimuțică cu o resursă inepuizabilă de energie? Atunci acest șort de baie pentru copii este ideal pentru el, asigurându-i în același timp și confortul de-a lungul întregii zile. Șortul este confecționat dintr-un material elastic, durabil și este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Ne străduim în mod constant să îmbunătățim calitatea produselor noastre. De aceea, designul final și nuanța de culoare a acestui produs pot varia ușor față de fotografia produsului prezentată.
 • Preluare personală în Packeta (1023 puncte de ridicare)

  16.99 lei
  Livrare aproximativ 1 - 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii de către transportator
  Coletul o să fie livrat la punctul Coletăriei.ro ales de dvs.
  Preluare personală în Packeta (1023 puncte de ridicare)
 • Curier

  19.99 lei
  Livrare aproximativ 1 - 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii de către transportator
  Comanda dvs. o să vă fie livrată prin firma de curierat.

  Plata cu cardul bancar nu este posibilă la livrarea coletului.

  Curier
 • Curier expres UPS

  77.00 lei
  Comanda plătită într-o zi lucrătoare înainte de prânz, la ora 12 îți va fi livrată în următoarea zi lucrătoare. Comanda plătită în timpul weekend-ului/unei sărbători legaleîți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.
  Serviciul suplimentar „Ridicare comandă cu prioritate” este gratuit dacă alegi această metodă de livrare.
  Curier expres UPS

Dacă produsul nu ți se potrivește sau nu ți-a satisfăcut așteptările, îl poți returna fără griji în termen de 100 de zile. Îți vom trimite neîntârziat noua mărime (a doua oară nu plătești taxe poștale) sau îți returnăm banii în contul bancar.

Pentru schimb/retur acceptăm doar produsele nepurtate, neuzate și cu etichete originale. Din motive de igienă nu acceptăm lenjeria probată (boxeri, boxeri clasici, chiloți etc.), costum de baie, șosete, măști faciale.

În cazul de retur, produsele ambalate în cutii (de exemplu cizmele de ploaie) trebuie să fie trimise înapoi în cutia originală.

Poliamidă reciclată este un material fabricat din plase de pescuit vechi, covoare și resturi din producție. Oferim o a doua șansă textilelor care altfel ar ajunge la groapa de gunoi.

Fibrele de calitate ajută la prelungirea duratei de viață a hainelor. Fibra Lycra X-life prelungește durata de viață a țesăturii de până la 10 ori, care este astfel mai rezistentă la radiațiile UV, la apa sărată sau la clor și își păstrează mai bine elasticitatea. Un articol confecționat din acest material îți va fi de folos pentru mult timp și nu va mai trebui să cumperi haine noi atât de des.

Ai vizitat