Pachet de 3 Perechi de Șosete sub Gleznă din Bumbac Reciclat Vânător

Pachet de 3 Perechi de Șosete sub Gleznă din Bumbac Reciclat Vânător

Prețul:
41.99 lei 13.39 lei
-68%

Alegeți o variantă

Vă rugăm să alegeți mărimea
Expediat în 1 - 2 zile lucrătoare
 • Transport gratuit peste 740 lei.
 • Returnare simplă până în 100 de zile.

Codul produsului: GMBSLP944

 • Pachetul conține trei perechi de șosete reciclate
 • Material: 60% bumbac reciclat, 20% poliester, 18% poliamidă 2% elastan
 • Îmbunătățim constant calitatea produselor noastre și căutăm mereu cei mai buni furnizori. În consecință proporția materialelor poate varia în funcție de furnizor.
 • Purtare confortabilă
 • A se spăla la o temperatură de maxim 40°C
 • Nu se recomandă: uscarea prin centrifugare, curățarea chimică sau înălbirea
 • Marcă: Dedoles
 • Conceput în Slovacia, fabricat în Turcia

Când cresc temperaturile, este timpul pentru șosete sub gleznă! Confecționarea acestor șosete din bumbac reciclat este prietenoasă cu mediul. Confecționarea începe prin colectarea deșeurilor textile, apoi textilele sunt împărțite în funcție de culoare, ulterior sunt tocate și amestecate, urmând să fie transformate în fire cu ajutorul unor mașini. Așadar, nu este necesară vopsirea ulterioară, economisindu-se astfel hectolitri de apă folosiți și contaminați în timpul procesului de vopsire. Nu se folosește bumbac nou, ceea ce salvează resursele naturale și oferă o a doua șansă textilelor, care altfel ar ajunge în gropile de gunoi.

Ne străduim în mod constant să îmbunătățim calitatea produselor noastre. De aceea, designul final și nuanța de culoare a acestui produs pot varia ușor față de fotografia produsului prezentată.
 • Preluare personală în Packeta (1023 puncte de ridicare)

  16.99 lei
  Livrare aproximativ 1 - 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii de către transportator
  Coletul o să fie livrat la punctul Coletăriei.ro ales de dvs.
  Preluare personală în Packeta (1023 puncte de ridicare)
 • Curier

  19.99 lei
  Livrare aproximativ 1 - 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii de către transportator
  Comanda dvs. o să vă fie livrată prin firma de curierat.

  Plata cu cardul bancar nu este posibilă la livrarea coletului.

  Curier

Dacă produsul nu ți se potrivește sau nu ți-a satisfăcut așteptările, îl poți returna fără griji în termen de 100 de zile. Îți vom trimite neîntârziat noua mărime (a doua oară nu plătești taxe poștale) sau îți returnăm banii în contul bancar.

Pentru schimb/retur acceptăm doar produsele nepurtate, neuzate și cu etichete originale. Din motive de igienă nu acceptăm lenjeria probată (boxeri, boxeri clasici, chiloți etc.), costum de baie, șosete, măști faciale.

În cazul de retur, produsele ambalate în cutii (de exemplu cizmele de ploaie) trebuie să fie trimise înapoi în cutia originală.

UnisexMărimeaCM
S35-3822-24,5
M39-4225-27,25
L43-4628-30,5
Producția de fire reciclate începe cu colectarea deșeurilor textile, care sunt apoi defalcate în funcție de culoare, prelucrate și apoi sunt create fire noi. Procesele care nu necesită vopsire reduc consumul de apă și nivelul de poluare. Este nevoie de până la 11 de litri de apă pentru a obține 1 kg de bumbac și de 130 de litri pentru a vopsi 1 kg de fire. Procesele de reciclare economisesc până la 237 de milioane de litri de apă pe zi. În plus, li se oferă o a doua șansă textilelor care altfel ar ajunge la groapa de gunoi.

Ai vizitat