Geantă Veselă de Plajă Lămâi

Geantă Veselă de Plajă Lămâi

Prețul:
Momentan indisponibil
-68%

Alegeți o variantă

Mărime universală
 • Transport gratuit peste 740 lei.
 • Returnare simplă până în 100 de zile.

Codul produsului: D-F-SCL-AC-BHB-C-1259-ONE

 • Material: 100% bumbac
 • Dimensiuni: 34 x 40 x 13 cm
 • Buzunar interior A5 cu fermoar
 • A se spăla la o temperatură de maximum 30 °C
 • Nu se recomandă: uscarea prin centrifugare, curățarea chimică sau utilizarea de înălbitor
 • Marcă: Dedoles
 • Concepută în Slovacia, fabricată în Turcia

E prea cald? Geanta Veselă de plajă cu lămâi este cea mai tare răcoritoare pe timp de vară. Cel puțin atunci când vine vorba de ținuta ta.

Unde să îți pui toate lucrurile de care ai nevoie pentru plajă? Datorită acestei genți de plajă de la Dedoles, vei avea parte de tot spațiul de care ai nevoie, iar pregătirea pentru mersul la plajă va fi mult mai ușoară. Costumul de baie, un prosop și o pereche de papuci – totul va încăpea perfect. Geanta de plajă Dedoles este spațioasă și stilată. De asemenea, aceasta dispune și de un buzunar interior foarte practic, cu fermoar, perfect pentru toate obiectele de mici dimensiuni.

Ne străduim în mod constant să îmbunătățim calitatea produselor noastre. De aceea, designul final și nuanța de culoare a acestui produs pot varia ușor față de fotografia produsului prezentată.
 • Curier

  19.99 lei
  Livrare aproximativ 1 - 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii de către transportator
  Comanda dvs. o să vă fie livrată prin firma de curierat.

  Plata cu cardul bancar nu este posibilă la livrarea coletului.

  Curier
 • Curier expres UPS

  83.99 lei
  Comanda plătită într-o zi lucrătoare înainte de prânz, la ora 12 îți va fi livrată în următoarea zi lucrătoare. Comanda plătită în timpul weekend-ului/unei sărbători legaleîți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.
  Serviciul suplimentar „Ridicare comandă cu prioritate” este gratuit dacă alegi această metodă de livrare.

  Comanda plătită într-o zi lucrătoare înainte de prânz, la ora 12 îți va fi livrată în următoarea zi lucrătoare. Comanda plătită în timpul weekend-ului/unei sărbători legaleîți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.

  Comanda plătită astăzi după prânz, după ora 12 îți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.

  Curier expres UPS

Dacă produsul nu ți se potrivește sau nu ți-a satisfăcut așteptările, îl poți returna fără griji în termen de 100 de zile. Îți vom trimite neîntârziat noua mărime (a doua oară nu plătești taxe poștale) sau îți returnăm banii în contul bancar.

Pentru schimb/retur acceptăm doar produsele nepurtate, neuzate și cu etichete originale. Din motive de igienă nu acceptăm lenjeria probată (boxeri, boxeri clasici, chiloți etc.), costum de baie, șosete, măști faciale.

În cazul de retur, produsele ambalate în cutii (de exemplu cizmele de ploaie) trebuie să fie trimise înapoi în cutia originală.

Ai vizitat