Hento Toto x Dedoles

Dedoles vine cu o colecție limitată excepțională de șosete. Acesta a fost creat în colaborare cu HENTO TOTO, un brand creativ incluziv care reunește artiști calificați cu dizabilități intelectuale cu graficieni, designeri și ilustratori profesioniști.

 

"Persoanele cu dizabilități intelectuale și-ar dori adesea să muncească, dar nu au întotdeauna ocazia și nu o obțin. Mă bucur că, prin colaborarea noastră cu brandul HENTO TOTO, am reușit să susținem un concept unic de integrare a muncii care poate fi o sursă de inspirație pentru alte organizații,". Jana Hrubcová, manager de sustenabilitate la Dedoles.

7 desenatori au creat modelele, care au fost dezvoltate ulterior de către designerii Dedoles, și a fost creată această colecție limitată de șosete vesele.

 

Despre brandul de creație Hento Toto

Brandul creativ incluziv HENTO TOTO reprezintă un model inovator de integrare a muncii. Aceasta angajează persoane cu dizabilități intelectuale ca desenatori care lucrează în colaborare cu graficieni, designeri și ilustratori profesioniști. Acesta este reprezentat de asociația civică, care ajută persoanele cu dizabilități intelectuale din 2006.

www.instagram.com/hento_toto_official/

www.hentototo.sk