Dedoles plantează copacii 2019

"Cea mai bună perioadă pentru plantarea copacilor a fost înainte cu 20 de ani sau astăzi.“

De aceea am decis împreună cu dvs. să punem o mână de ajutor pentru plantarea pădurii. Inițiativa noastră comună este de a face din lume un loc mai bun pentru viață are un rezultat perfect. Mulțumită dvs. am plantat în week-end 8 000 de copaci noi. Haideți să aruncăm o privire la pașii pe care i-am făcut împreună pentru a avea un final de succes:

CE AM REUȘIT:

1. Într-un week-end am reușit să plantăm 7996 copaci
2. Dedoles a cumpărat în total 50 000 de copaci care vor fi plantați până la sfârșitul anului 2019
3. Clienții Dedoles au contribuit cu 112,482 lei prin dedoles mărunțiș.
4.  720 de voluntari au venit să planteze personal copacii
5. Vor fi împădurite în jur de 40 de hectare de pădure
6. Am plantat din nou permacultura (în special brazi și zade) lăsăm copacilor condiții care susțin creșterea lor.

  

MAI POT PARTICIPA?????

Puteți contribui prin ajutorul Dedoles mărunțiș în felul următor: În ultimul pas a comenzii vă puteți rotunji cumpărăturile la suma dorită. Poți contribui cu acest mărunțiș la susținerea unor proiecte care au ca obiectiv plantarea de copaci, protecția mediului și persoanele din medii defavorizate. Mai multe informații găsiți aici.  
CITIȚI MAI MULT DESPRE PLANTAREA:

În perioada 5-6 octombrie 2019 au fost plantați 7996 de copaci sub supravegherea profesională a Pădurilor de stat din TANAP în timpul plantării publice în Tatra de Vest din Roháče. Considerăm acest lucru un mare succes, deoarece plantarea a fost însoțită de ploi și zăpadă intensă. La plantare au participat un număr de 720 de voluntari curajoși.
Dedoles a contribuit financiar la plantarea a 50.000 de copaci datorită contribuțiilor clienților, atingând obiectivul de 40.000. Acești copaci vor fi plantați în Tatra până la sfârșitul anului 2019. Am plantat în principal brazi și zadaesub supraveghere profesională. Oricine are acces la locul de plantare. În total au fost împădurite 7 zone în Tatra de Vest (Roháče) în Slovacia. Mai exact, văile Primula, Bungalovy, Dlhá jama, Saľatín, Tri panáky și Látaná.