Care sunt rezultatele Provocării Șosetei din 2020

Vă mulțumim că ați sărbătorit împreună cu noi unicitatea umanăDatorită Apelului șosetelor sărbătorim individualitatea și unicitatea umană în fiecare an. Este asociată cu Ziua Mondială a Sindromului Down, pe care o sărbătorim în fiecare an pe 21. martie. În semn de solidaritate și conștientizare a sindromului Down se poartă două șosete diferite în această zi. 

Și dumneavoastră ați putut să vă alăturați cu fotografiile șosetelor diferite cu hashtag #apelulsosetelor și prin cumpărarea șosetelor Dedoles, din fiecare pereche vândută în luna martie am donat bani pentru sprijinarea oamenilor cu sindromul Down.


Cum s-a terminat Apelul șosetelor în acest an? 

 50 845 lei am strâns pentru companii care sprijină oamenii cu sindromul Down.
 14 000+ de oameni au postat fotografia pe rețele de socializare cu hastag #ApelulSosetelor.
 80 000+ de oameni au aflat mai multe despre sindromul Down.
 10+ țări din Europa au particpat la apelul șosetelor.


Anul acesta ne-am propus să colectăm 40 000 lei. Dar, datorită dvs. care ați cumpărat șosete vesele în luna martie, am reușit să colectăm până la 50 845 lei. Vă mulțumim!

Și după cum a promis, donația de 40 000 lei va fi donată societății sindromului Down din Slovacia. Restul de 10 845 lei va fi donat către Syndrome Down International o societate internațională care asociază și sprijină persoanele și organizațiile sindromului Down din întreaga lume. 
Din nou a fost un apel a șosetelor cu succes și numai datorită dvs. - clienților noștri. Pentru aceasta vă aparține un imens MULTUMIM. Să ne sprijinim unii pe alții. Să ne bucurăm de lucrurile mărunte. Și continuați să vă împreuna-ți pentru un mâine mai bun.