Dedoles plantează copaci 2019

„Cea mai bună perioadă pentru plantarea copacilor a fost acum 20 de ani. Sau chiar azi.”

Acesta este motivul pentru care am decis ca alături de voi să dăm o mână de ajutor pentru plantarea de copaci. Inițiativa noastră comună de a face din lume un loc mai bun a avut rezultate spectaculoase. Mulțumită vouă, am plantat aproape 8000 de copaci noi într-un singur weekend. Haide să vedem pașii pe care i-am întreprins pentru a ajunge la acest rezultat final uimitor:

CE AM REUȘIT:

1. Într-un week-end am reușit să plantăm 7996 copaci
2. Dedoles a cumpărat în total 50 000 de copaci care vor fi plantați până la sfârșitul anului 2019
3. Clienții Dedoles au contribuit cu 112,482 lei prin Dedoles Mărunțiș.
4.  720 de voluntari au venit să planteze personal copacii
5. Vor fi împădurite în jur de 40 de hectare de pădure
6. În timpul plantării, am urmat din nou principiile permaculturii (am plantat în special brazi și larice) - asigurând condiții adecvate pentru copaci care să le susțină creșterea.

  

MAI POT PARTICIPA?????

Poți contribui prin ajutorul Mărunțiș Dedoles în felul următor: în ultimul pas a comenzii poți rotunji cumpărăturile la suma dorită. Poți contribui cu acest mărunțiș la susținerea unor proiecte care au ca obiectiv plantarea de copaci, protecția mediului și persoanele din medii defavorizate. Mai multe informații găsești aici.
CITEȘTE MAI MULT DESPRE PLANTARE:

În perioada 5-6 octombrie 2019 au fost plantați 7996 de copaci sub supravegherea profesională a Pădurilor de stat din TANAP în timpul plantării publice în Tatra de Vest din Roháče. Considerăm acest lucru un mare succes, deoarece plantarea a fost însoțită de ploi și zăpadă intensă. La plantare au participat un număr de 720 de voluntari curajoși.
Dedoles a contribuit financiar la plantarea a 50.000 de copaci datorită contribuțiilor clienților, atingând obiectivul de 40.000. Acești copaci vor fi plantați în Tatra până la sfârșitul anului 2019. Am plantat în principal brazi și zade sub supraveghere profesională. Oricine are acces la locul de plantare. În total au fost împădurite 7 zone în Tatra de Vest (Roháče) în Slovacia. Mai exact, văile Primula, Bungalovy, Dlhá jama, Saľatín, Tri panáky și Látaná.