Prelucrarea datelor personale pentru scopuri de marketing

Datele cu caracter personal precum (numele, nr. de tel. adresa de email, cookies, preferințele de cumpărături sau interesul pentru produsele noastre exprimat pe paginile noastre web) vor fi folosite de compania noastră Dedoles s.r.l. pe o perioadă de 10 ani de la ultima comandă, cu scopul afișării și expedierii ofertelor interesante și relevante ale noutăților din oferta noastră. Acordul pentru prelucrarea OU cu scopuri de marketing este acordată în mod nesilit. Datele cu caracter personal sunt prelucrate în concordanță cu legea, în colaborare cu firmele și instrumentele acestora precum Google, Facebook Ireland Ltd., Exponea s.r.l., Criteo Gmbh, Marketinger s.r.l., 2muse, s.r.l. - pentru a maximiza experiența dvs. de a vizita site-ul nostru.

Acordul dvs. poate fi anulat oricând, prin oricare email pe care îl primiți de la noi. Fiecare email conține link-ul pentru anularea imediată a primiri emailurilor. De asemenea, puteți cere de la noi toate datele pentru rectificarea sau anularea acestora. Desigur, cu orice problemă puteți apela la Biroul pentru protejarea datelor cu caracter personal.

Protejarea datelor cu caracter personal este pentru noi foarte importantă și tratată cu maximă responsabilitate. În cazul în care aveți ceva nelămuriri sau aveți nevoie de mai multe informații despre Protecția datelor cu caracter personal, contactați-ne pe salut@dedoles.ro și veți primi răspuns la toate întrebările dvs.