Coșul de cumpărături
0

Prelucrarea datelor personale pentru scopuri de marketing

Datele personale precum (numele, nr. de tel. adresa de email, cookies, preferințe de cumpărături sau interesul de produsele nostre exprimat pe paginile noastre web) vor fi folosite de compania noastră Dedoles s.r.o. pe perioada de 10 ani de la ultima comandă cu scopul afișări și expediării oferteleor interesante și relevante a noutăților din oferta noastră. Acordul pentru prelucrarea OU cu scopuri de marketing este acordat în mod nesilit. Datele sunt prelucrate în concordanță cu legea în colaborare cu firmele și instrumentele acestora Google, Facebook Ireland Ltd., Exponea s.r.o., Criteo Gmbh, Marketinger s.r.o. - sú maximalizăm experiența dvs. prin vizitarea site-ului nostru.

Acordul dvs. poate fi anulat oricănd în orice email pe care îl primiți de la noi. Fiecare email conține link-ul pentru anularea imediată de primire a emailurilor. Deasemenea puteți cere de la noi toate datele pentru rectificarea sau anularea acestora. Cu orice problemă puteți desigur apela la Biroul pentru protejarea datelor personale.

Protejarea datelor personale este pentru noi foarte importantă și tratată cu maximă responsabilitate. În cazul că aveți ceva neclar sau aveți nevoie de mai multe informații despre Protecția datelor personale, contacți-ne pe salut@dedoles.ro și primiți răspunsul la toate întrebările dvs.