Black Friday

Black Friday în România va fi în acest an în data de 15 noiembrie 2019 vineri. Pe dedoles.ro veți putea beneficia de reducerile de Black Friday începând de la 1.noiembrie până la 1.decembrie 2019.

Oferta de Black Friday pe Dedoles.ro - întreaga lună reduceri reale până la 60% pentru îmbrăcămintea de calitate cu design original. În plus coduri promoționale speciale pentru reduceri suplimenatre la cumpărăturile de șosete vesele, lenjerie intimă și la alte produse. Grăbiți-vă cu achiziționarea - Black Friday oferta pentru produsele alese este valabilă până la epuizarea stocului.

Ce este Black Friday?

Black Friday este denumirea pentru vinerea următoare după Ziua Recunoștinței din SUA, această sărbătoare se sărbătorește în a patra joi din luna noiembrie.n România, însă, în mod tradițional, are loc cu o săptămână mai devreme - de data aceasta este chiar cu 2 săptămâni mai devreme! Magazinele și e-shop-uri de Black Friday încep o perioadă de vânzare cu reduceri de zeci de procente. Black Friday este o adevărată sărbătoare de cumpărături și lansează oficial începutul cumpărăturilor de Crăciun.