.

De ce să cumperi de la noi?

 

10 motive de ce să cumperi tocmai pe Dedoles.ro

1. Nu suntem numai un magazin online, ne străduim să unim oamenii cu natura contribuind astfel la o societate mai bună. Citiţi mai mult despre filosofia noastră.

2. Tricourile şi hanoracele noastre sunt ECO, fără substanţe chimice dăunătoare şi rezistă mult timp. Ecologice sunt şi alte produse - poşete mult visate sunt fabricate din sticlele PET iar cele mai bune lumânări din lume din ulei reciclat..

3. Părerea dvs ne interesează. Într-un mod regular cerem de la dvs informaţii prin intermediul sondajului de opinie. Clienţii actuali au exprimat o satisfacţie de 95%.

4. Dacă nu vă corespunde mărimea tricoului sau hanoracului vi le putem schimba fără probleme.

5. La noi găsiţi numai produse oiginale, imitaţii deloc.

6. La cumpărături de peste 300 lei vă oferim transport gratuit.

7. Pe pagina noastră de Facebook vă aducem zilnic veşti bune - şi de aceea avem peste 200 000 de fani :-)

8. Avem cea mai largă ofertă şi cele mai uen preţuri. Dacă găsiţi careva produs din oferta noastră la un preţ mai bun pe un alt site din România o să vp oferim o reducere. Ajunge doar să ne scrieţi.


9. Mereu vă aducem produse noi şi unice. Cele mai recente au fost articole din Colecţia 2017, Colecţia gotică şi metal, tenişi vegani din cânepă şi căni termos. În contnuare pregătim pentru dvs alte produse interesante.

10. Fiecare client beneficiază de un cupon de reducere după o achiziţie realizată cu succes, pe are îl poate utiliza la următoarea achiziţie pe site-ul nostru. Bucuria nu poate fi niciodată destulă iar noi credem că este valabil şi la articolele noastre originale :-)