Coșul de cumpărături
0

Valorile noastre

Autorealizarea.

La noi fiecare își găsește vreun produs, prin care își poate exprima personalitatea și valorile sale.

Mulțumirea.

În spatele atot ceea ce facem în Dedoles se ascunde efortul de a obține mulțumirea clienților, angajaților, furnizorilor și partenerilor noștri de afaceri. Fiecare client este clientul nostru cel mai important și pentru satisfacția lui facem întotdeauna 100%.

Originalitatea.

Vă aducem numai îmbrăcăminte și cadouri cu design-uri originale, care sunt de calitate și totodată funcționale. 

     

Rast.

Ne străduim în permanență să depășim așteptările clienților noștri. Nu acceptăm status quo-ul, ne place să încercăm lucruri noi și să găsim soluții noi, care să vă aducă ceea mai bună și originală experiență a cumpărăturilor efectuate pe site-ul nostru. În momentul în care se întălnesc mai mulți oameni, cărora le pasă de mediul înconjurător, natură și generațiile viitoare, putem totul îmbunătăți și crește împreună. Prin urmare, respectăm toți clienții, angajații și partenerii noștri.


     

Povești.

Prin achiziționarea produselor Dedoles veți avea nu numai bucurii, dar și sentimentul faptei bune. În spatele fiecărui produs, se ascunde o poveste, care îl face deosebit. Indiferent dacă sunteți protectorul ecologismului, produselor locale sau suportul animalelor din adăposturi (sau tuturor acestora), la noi vă alegeți produsul care lasă efectul pozitiv. Citiși toate poveștile produselor nostre pe www.dedoles.ro/povesti-marci