Valorile noastre

Autorealizarea.

La noi fiecare își găsește vreun produs prin care își poate exprima personalitatea și valoarea sa.

Mulțumirea.

În spatele a tot ceea ce facem în Dedoles, se ascunde efortul de a obține mulțumirea clienților, angajaților, furnizorilor și partenerilor noștri de afaceri. Fiecare client este clientul nostru cel mai important și pentru satisfacția lui facem întotdeauna 100%.

Originalitatea.

Vă aducem îmbrăcăminte și cadouri numai de la designeri originali, care sunt de calitate bună și totodată funcționale. 

     

Creșterea.

Ne străduim în permanență să depășim așteptările clienților noștri. Nu acceptăm statusul quo, ne place să încercăm lucruri noi și să găsim soluții noi, care să vă aducă cea mai bună și originală experiență a cumpărăturilor efectuate pe site-ul nostru. În momentul în care se întâlnesc mai mulți oameni, cărora le pasă de mediul înconjurător, natură și generațiile viitoare, putem îmbunătăți totul și putem crește împreună. Prin urmare, respectăm toți clienții, angajații și partenerii noștri.


     

Povești.

Prin achiziționarea produselor Dedoles veți avea nu doar bucurii, dar și sentimentul unei fapte bune. În spatele fiecărui produs se ascunde o poveste, care îl face deosebit. Indiferent dacă sunteți protectorul ecologismului, a produselor locale sau a suportului animalelor din adăposturi (sau tuturor acestora), la noi vă puteți alege produsul care lasă un efect pozitiv. Citiți toate poveștile produselor noastre pe www.dedoles.ro/povesti-marci