Colecția Durabilă de Vară oferă Plasticului o a Doua Șansă

Se apropie sezonul vacanțelor. Înveselește-ți zilele însorite cu costumele noastre de baie vesele, confecționate din poliester și poliamidă reciclate. Mulțumită materialului durabil, am redus gradul de utilizare de materii prime noi, dar și cantitatea de deșeuri. În plus, te vei simți mai bine pentru că ajuți planeta.

Pentru mulți oameni, Bali este destinația ideală. Interesant este faptul că această insulă magică din Indonezia se luptă cu o mare cantitate de deșeuri de plastic și este un bun exemplu care ne-a inspirat să ne dezvoltăm colecția de vară din materiale reciclate. Conform raportului emis de SungaiWatch Impact Report, 33.000 de tone de gunoi ajung în râuri în fiecare an. Iar această cifră crește de la an la an, direct proporțional cu numărul în creștere al populației, și automat și al consumului.

Noi căutăm constant noi materiale durabile pe care să le folosim pentru producerea articolelor noastre vesele. De asemenea, ne asigurăm că și calitatea lor crește în egală măsură, crescând astfel și timpul de utilizare al produselor. Din acest motiv am ales materialul inovator Lycra X-Life pentru colecția noastră de costume de baie. Acest material conferă rezistență materialului împotriva razelor solare, dar și împotriva clorului din piscine. În același timp, costumele noastre de baie sunt moi la atingere și elastice, așezându-se perfect pe corp.

Poliesterul reciclat, folosit pentru confecționarea șorturilor de baie pentru bărbați și băieți provine din sticle de plastic și textile vechi. Însă și ambalajul este crucial. Încercăm să folosim cât mai puțin material cu putință atunci când ne ambalăm produsele. De asemenea, inovăm și modul în care facem asta, ceea ce ne ajută să nu generăm deșeuri suplimentare și nenecesare.


Îți mulțumim că alegi să achiziționezi produse confecționate din materiale reciclate. Cu ajutorul tău reușim să economisim resursele naturale și să reducem cantitatea de deșeuri.