Transport gratuit peste 300 lei Returnare până în 100 de zile Produse friendly cu omul și natura

Set pentru prepararea lumânării Flori de Darjeeling

Codul produsului:   TGC0023

Setul nostru pentru prepararea lumânării ecologice vă oferă posibilitatea de a recicla uleiul dvs de bucătărie uzat la dvs acasă.  Aşa puteţi desărcina mediul înconjurător de deşeuri grele şi pe dvs însuţi de dilema ce faceţi cu uleiul uzat. Lumânarea gata făcută vă aduce bună dispoziţie şi cu parfumul ei captivant va cuceri toate simţurile dvs. Acest set poate fi un cadou ideal pentru cei care preferă relaxarea şile pasă de mediul înconjurător.

Instrucțiuni:

1. Dacă utilizați uleiul de bucătărie uzat este necesar să-l filtrați ori prin sită de bucătărie sau mai bine prin hârtie filtru pentru cafea. Înainte să începeți reciclarea, lăsați uleiul măcar 24 de ore să se așeze.
2. Turnați uleiul filtrat într-un vas adecvat pentru cuptorul cu microunde.
3. Puneți uleiul la încălzit în cuptor cu microunde pentru 1 minut la cel mai înalt nivel de încălzire: 1 minut este durata estimativă, depinde de performanța cuptorului dvs cu microunde. ATENȚIE – ULEIUL O SĂ FIE FOARTE CALD.
4. Turnați amestecul pentru lumânare complet 20g în ulei și mixați până nu se topește amestecul și se îmbină cu ulei. Dacă amestecul nu se topește introduceți-l înapoi în cuptor cu microunde pentru 30 de secunde.
5. Turnați amestecul într-un recipient de sticlă sau alt material unde doriți să aveți lumânarea gata făcută. Recipientul trebuie să fie dintr-un material rezistent la ardere, căldură și care nu poate provoca vătămări corporale.
6. Lăsați ceara să se răceasca 2-5 minute și apoi cu ajutorul suportului pentru fitil așezați fitilul în mijlocul lumânării.
7. Lăsați lumânarea să se răcească și să se întărească complet. Înainte de aprinderea lumânării tăiați din fitil aprox. 1 cm.

 • Conţine: 1 lumânare
 • 2 amestecuri DIY pudră pentru prepararea lumânării, 2 fire, 2 suporturi pentru fire
 • Fabricată din uleiuri vegetale
 • Timp de ardere: 30 ore
 • Disponibil în mai multe nuanţe de parfum
 • În stocul furnizorului.

  69.99 lei
  Momentan indisponibil

  Produsul este momentan indisponibil

  TRANSPORT GRATUIT la cumpărături de peste 300.00 lei.

  De ce să cumperi de la noi?

  Livrare gratuită la cumpărături de peste 300 lei.
  Returnare simplă până în 100 de zile.
  95% clienți mulțumiți.
  Suntem ECO și protejăm natura.