Coșul de cumpărături
0

Reclamații

Ne dorim să fiţi mulțumit/ă, și de aceea ne străduim în fiecare zi, să ne facem treaba cât mai bine. Cu toate acestea, și noi suntem doar oameni, așa că în ciuda eforturilor noastre se poate întâmpla ca ceva să iasă greșit. Dacă doriţi să schimbaţi sau să returnaţi marfa, procedura este foarte simplă:

1. Completaţi formularul de reclamații,pe care îl găsiți pe verso facturii, anexatei comenzii dvs.

2. Din motive de igienă nu schimbăm șosete, boxeri pentru bărbați, maiouri, lenjerie intimă pentru femei, lenjerie de corp pentru copii și costume de baie. De asemenea, nu acceptăm returnarea sau schimbul lenjeriei de corp probate și șosetele despachetate fără etichete originale.

3. Trimiteţi-ne produsele prin orice firma de curierat, împreună cu formularul pentru reclamații pe adresa noastră:

Dedoles-Frogman
Str. Borsului, Nr.56
410605 Oradea, Bihor

* adresa specificată nu este adresa unde sunt prelucrate reclamațiile și retururile, de aceea prelucrarea returului dvs. poate dura un pic mai mult. După prelucrarea returulului dvs. veți fi informat prin email.

SCHIMBUL:

- Dacă marfa de schimb dorită de dvs. se află pe stoc, produsele nou-comandate, le vom trimite spre dvs urgent – la trimiterea produselor deja schimbate transportul nu se plătește.
- Dacă noile produse de schimb nu se află pe stoc, vă rugăm să vă orientați conform datei de livrare specificate pe site-ul nostru la mărimea produsului dorit în perioada prelucrării reclamației.
- Schimbăm numai bucata cu bucata. Schimbarea cu un alt motiv sau produs nu este posibilă.
- La trimiterea produselor pentru schimb sau retur, costul transportului este suportat de client.

RETURNAREA

- În cazul returnării banilor, aceștia se returnează în perioada standard în aprox. 2 săptămâni.

- Virăm banii doar în contul bancar, nu și prin mandat poștal.

- În cazul profitării de promoția 1+1 gratis sau 2+1 gratis se necesită în cazul returnării produselor, returnarea tuturor produsele la care se referea reducerea combinabilă.

CONDIȚIILE PENTRU RECLAMAȚIE

- Produsele returnate vă rugăm să nu le trimiteți cu ramburs la livrare, deorece acest gen de retururi nu sunt preluate.

Pentru reclamație sunt acceptate doar produsele nespălate și nepurtate cu etichetele originale.

Puteţi accesa și tipări Formularul pentru reclamații și cu un click pe această imagine: