Poveștile mărcilor

Fiecare produs din oferta noastră, îndeplinește clar două caracteristici - trebuie să aibă un design original și valoarea adăugată. Înainte de a include vreun produs în oferta noastră, verificăm producătorul și beneficiile lui sociale. Și acesta este motivul, pentru care nu veți găsi altundeva această combinație a produselor originale. Citiți povestea mărcilor, care sunt mândre de faptul că fac parte din portofoliul nostru.

Alegeți-vă marca

Șosete vesele Good mood

The Mountain

Mr. Gugu & Miss Go

Spiral Direct

Lazy One

Lotus Leggings

Poșeta viselor

Pietrele și sănătatea

Hearts & Roses

Rock off

Șosete vesele Good mood

Misiunea mărcii Dedoles este promovarea permanentă a unicității umane, prin modul în care fiecare își poate găsi ceea ce exprimă cu adevărat prin propria personalitate - eu. De aceea, în numele sloganului: "Suntem cu toţii diferiți, toată lumea este extraordinară" ne-am decis să creăm o marcă din șosetele Good Mood. Șosetele noastre vesele sunt concepute în Slovacia de către designerii care s-au alăturat apelului public. Un semn tipic al șosetelor vesele este acela, că fiecare dintre ele este diferită dar împreună sunt perechea perfectă. Sunt jucăușe, colorate și prin design-ul lor spun o poveste. O poveste despre fiecare dintre noi, despre creativitatea noastră și despre ceea ce ne place.

Prin ce sunt speciale șosetele vesele Good Mood?

Șosetele vesele pot fi considerate o piesă de trend perfectă, nu doar un cadou plictisitor de Crăciun. Ele au misiunea de a răspândi conștientizarea unicității fiecăruia dintre noi și de a face fiecare zi mai frumoasă. Cu zâmbetul pe buze, reușim totul.

Simbolul șosetelor diferite se asociază cu Ziua internațională a sindromului Down, care este anual pe 21.3. Vă reamintim de "provocarea ciorapilor". Șosetele au devenit un fel de simbol al acestei zi, deoarece cromozomul seamănă cu forma acestora. Ele ne spun, că în ciuda faptului că persoanele cu sindromul Down sunt diferite, ele sunt totodată extraordinare și ne pot inspira în multe feluri.

The Mountain

Povestea mărcii The Mountain începe din anul 1972. Atunci, doi prieteni, cu visul lor american, au început fabricarea manuală a curelelor. Le vindeau la diferite evenimente sau festivaluri, unde se întâlneau cu diferiți artiști, dorința cărora era să-și expună operele de artă pe tricouri.

Despre denumirea The Mountain a decis cel mai îndrăgit design care era în formă de munți. Încă de la achiziționarea primei imprimante, protecția sănătății oamenilor, naturii și a mediului înconjurător este pe primul loc în procesul de fabricare. The Mountain continuă să accentueze dimensiunile îmbrăcăminții originale și artistice.

În prezent, The Mountain colaborează cu peste 40 de artiști, a căror opere de artă le găsiți pe tricouri, jachete, rochii, căni, sacoșe sau body-uri pentru copii. Artiști renumiți care colaborează cu The Mountain: Anne Stokes, Dean Russo, Lisa Parker, Seth Casteel, James, Ryman.

Prin ce se diferențiază produsele The Mountain?

Toate produsele de îmbrăcăminte The Mountain sunt colorate cu culori, care nu conțin vopsele reactive și sunt pe baza apei.  Apa este apoi purificată de microorganisme și poate fi readusă din nou în circulație. Îmbrăcămintea The Mountain este fabricată, de preferință, din bumbac, tricouri din bumbac 100% iar hanoracele din combinația bumbac / poliester pentru a asigura un microclimat perfect și confortul dorit. În plus, tricourile și hanoracele sunt baticate manual, astfel încât nu este posibil să găsiți 2 piese  de îmbrăcăminte identice. Cele mai multe modele au un design 3D.

Mr. Gugu și Miss Go

Mr Gugu și Miss Go sunt considerate în prezent una dintre cele mai dinamice branduri de modă din Europa. Marca își are originea în Polonia  cu scopul de a da fiecăruia șansa de a-și exprima unicitatea și de a ieși din rând. Sunt piesele vestimentare care vă vor convinge cu calitatea și stilul fără compromisuri, care permite tuturor să se simtă liberi și să-și exprime propria personalitate. Ele aduc culoarea și design-uri de invidiat în străzile orașelor mari sau în comunele mici.

Prin ce se diferențiază Mr. Gugu & Miss Go?

Marca Mr Gugu și Miss Go nu face compromisuri nici în stil, nici în procesul de fabricație. Toate piesele de îmbrăcăminte sunt 100% proiectate, cusute și imprimate în Bielsko-Biala din Polonia, fapt prin care se susține economia locală și se asigură dezvoltarea noilor tehnologii. Acest lucru este legat și de faptul, că refuză să plece cu procesul de fabricare în China. Nu se economisește nici la salariile angajaților, deoarece ei știu, că angajatul reprezintă extern firma și modelul de business este clădit pe loialitatea angajaților și a partenerilor, fără ei nu s-ar atinge niciun scop. Toate piesele de îmbrăcăminte sunt realizate cu tehnologia care minimizează deșeurile textile și cu tăieturi precise în țesături. Culorile, pe care le găsiți pe piesele Mr. Gugu și Miss Go nu conțin substanțe periculoase, și prin urmare, au obținut re-certificat Oeko-Tex Standard 100. Este un sistem de certificare și testare independent, recunoscut la nivel global, care evaluează materialele, produsele textile semifinite și finite la toate nivelurile de procesare. Certificatul este foarte dificil de obținut și îl primesc doar întreprinderile care îndeplinesc criteriile stricte pentru toate hainele.

Design-urile lor inedite, cu operele de artă renumite global, dar și motive nebunatice create în colaborare cu artiști contemporani, pot fi găsite pe bluze, tricouri, jambiere, costume de baie și rucsacuri. Toate sunt realizate din materiale de calitate: bumbac, spandex, poliester sau nailon.

Spiral Direct

Spiral Direct este marca britanică specializată în moda heavy metal, îmbrăcăminte și accesorii gotice pentru bărbați și femei. Pe piața funcționează încă din 1990. Tricourile și hanoracele Spiral Direct sunt din bumbac 100% și majoritatea au un motiv pe ambele părți. În plus, oferă o gamă vastă de rochii, pantaloni și jambiere din vâscoză și elastan, sau dantelă de calitate, din latex și din piele PU. Design-urile originale sunt create în colaborare cu designeri și artiști. Pe motive inspirate din piese și filme de renume mondial, cum ar fi The Walking Dead, Vikings, Assasin Creed, American Horror, Story, Spiral Direct este una dintre puținele mărci care a reușit achiziționarea licenței oficiale a acestora.

Prin ce se diferențiază produsele Spiral Direct?

Toate piesele de îmbrăcăminte din marca Spiral Direct sunt marcate ca AZO FREE,  ceea ce înseamnă că nu conțin coloranți E102, E104, E110, E122, E124, E129 sau alte componente reactive, care ar putea cauza boli neplăcute ale pielii. Cu toate acestea, stabilitatea culorii negre și durata de viață îndelungată sunt garantate.

Design-uri care sunt pe ambele părți și pot fi găsite pe tricouri, hanorace, costume de baie, colanți, rochii și haine, chiar și teniși din pânză, care sunt făcuți fără utilizarea adezivului prin procesul de vulcanizare.

Lazy One

Povestea lui Lazy One începe în SUA, adânc în Rocky Mountains din nordul Utah, unde un cuplu avea visul de a aduce oamenilor zâmbetul pe buze prin intermediul boxerilor plini de umor, care atunci lipseau pe piață. Cu filozofia originală, "umorul este ridicol", au început să decorezecu sloganuri și desene amuzante nu numai boxeri, ci și pijamale, salopete, tricouri, cămăși de dormit, măști de dormit. Treptat, au fost adăugați papucii de pluș și întreaga colecție pentru copii.

 Prin ce se diferențiază produsele Lazy One?

Creatorii mărci Lazy One sunt iubitori de natură. Fiind conștienți de modul în care plasticul poluează mediul înconjurător, și-au impus să fie o companie care va funcționa fără acest material. Practic, ei folosesc numai umerașe fabricate din hârtie reciclată. Toate piesele Lazy One sunt concepute pentru oricine știe să fie nebunatic. Designerii acestui brand realizează, că mai mult de o treime din viețile noastre le petrecem dormind. Și cum mintea noastră iubește distracția, trupul nostru merită confortul. Cu îmbrăcămintea Lazy One îl veți obține. Produsele sunt fabricate din bumbac 100%, respirabile, bumbacul fiind țesătura respirabilă cea mai potrivită pentru corpul nostru.

Colanți Lotus

Marca Lotus Leggings a început să-și scrie povestea cu un simplu gând: să încurajeze femeile să-și exprime personalitatea și să se simtă confortabile în timp ce poartă colanți de calitate și totodată confortabili. Brandul bazat în SUA a început doar ca un eshop și a crescut în format mondial. Astăzi, în afară de colanți, are în ofertă multe alte piese vestimentare, dar tema centrală a rămas totuși exprimarea individuală a ceea ce vă place, prin design original.

Prin ce se diferențiază colanții Lotus Leggins?

Colanții marca Lotus Leggings sunt fabricaţi în China. Producătorul respectă standardele ridicate de producție și calitatea produselor sale. Acest lucru este asigurat prin recompensarea angajaților cu un salariu echitabil, încercarea de a angaja talente și grupuri parțial dezavantajate cum ar fi mamele singure. Materialele folosite pentru fabricarea colanților, cât și pentru diverse utilizări au fost testate mult timp. Colanții sunt recomandați pentru toate activitățile de mișcare, au fibre speciale care reglează transpirația. Colanții sunt imprimați prin culori care nu se spală și nu conțin produse periculoase.

Poșeta viselor


Dacă v-ați dorit o poșetă deosebită, acum ați găsit-o. Furnizorul nostru de poșete se ocupă special de alegerea materialelor și de design-ul acestora. Poșetele vă cuceresc prin gama vastă de culori, motive sau detalii funcționale. Vă puteți alege din mai multe tipuri. Toate poșetele sunt de asemenea, proiectate și fabricate în Republica Cehă și Polonia. Poșetele, ca și pantofii, nu sunt niciodată suficiente.

Prin ce sunt poșete de vis speciale?

Dacă aveți reproșuri asupra faptului, că nu aveți nevoie de încă o altă poșetă nouă, atunci sperăm că informația care susține afirmația, că poșetele sunt fabricate din materiale secundare, îmbrăcăminte nefolosită și sunt 100% reciclabile vă va convinge. Poșetele își merită prin urmare, denumirea ECO. Poșetele sunt de asemenea, potrivite pentru cumpărături mai mari, notițe sau laptop-uri. În plus, poșeta din fetru vă v-a încânta cu designul ei prelucrat și rafinat, așa încât să nu vă deranjeze pe umeri.

Pietrele și sănătatea

Brățările, brelocurile și cerceii care au în ei puterea de vindecare, ne sunt furnizate de către compania Piatra și sănătatea. Aceste pietre naturale minunate sunt întotdeauna selectate cu simț, iar proprietarul se asigură să aibă și proveniența verificată. Pietrele semiprețioase și perlele provin din țări în care apariția lor este naturală.

Prin ce sunt produse Pietre și sănătatea speciale?

Pietrele semiprețioase au prețul accesibil și sunt folosite foarte des și în domeniul medicinii alternative. Au proprietăți de vindecare, oferă energie și captează norocul și dragostea.

Pietrele semiprețioase sunt curate atât din punct de vedere ecologic, cât și din cel etic. Prelucrarea acestora este naturală și nu contaminează mediul înconjurător. Condițiile de muncă în laboratoarele unde se prelucrează sunt foarte bune, iar angajați nu sunt exploatați.

Hearts & Roses

Aventura cu numele Hearts & Roses a început pe străzile din Londra, faimoasa Camden Market, unde își aveau sediul renumitele case de modă. Brandul Hearts & Roses a apărut printre ele, și s-a scos la lumină prin noul stil de modă alternativă și modă vintage pentru femei. Astăzi fabrică în principiu produse în stil gotic, pin-up retro, vintage și produse rock. Piesele vestimentare sunt proiectate de designeri interni, care sunt foarte exigenți în ceea ce privește alegerea textilului de calitate și a motivelor fresh.

Prin ce sunt produsele Hearts & Roses speciale?

Toate motivele și croielile vor cuceri 100% inimile tuturor care se vor uita la ele. Ceea ce este cel mai important, îmbrăcămintea este foarte confortabilă, fabricată în general din bumbac, bumbacul fiind țesătura ceea mai naturală pentru pielea noastră. Scopul este de a nu face compromisuri între stilul ideal și confortul maxim.

Rock off

Rock off este o companie cu mari depozite în Liverpool, care se ocupă cu vânzările en-gros ale produselor textile, cât și a accesoriilor licențiate precum cei din Star wars, personajele din jocuri PC, filme sau seriale. Prin intermediul acestor tricouri vă puteți prezenta preferințele din lumea muzicii sau a actoriei.

Prin ce sunt produse Rock off speciale?

Tricourile sunt fabricate din bumbac 100%, ceea ce vă v-a asigura confortul max. și în timpul nopților festivale. Toate produsele marcii Rock off pe care le găsiți în oferta noastră, indiferent dacă este vorba de îmbrăcăminte sau căni, toate au licența asupra imprimeului de calitate fără substanțe AZO.