Coșul de cumpărături
0

Povești

Stimate client Dedoles,

cum vă place noul dvs. produs Dedoles? Nu, nu vă speriați, nu suntem clarvăzători. Dar știm că în timp ce citiți aceste rânduri, aveți acasă deja bucuria dvs. by Dedoles. Încă o dată, dorim să vă mulțumim pentru comanda efectuată. Știți că prin achiziționarea produselor noastre faceți parte din colectivul inițiatorilor pentru o lume mai bună?

Fiecare produs din oferta noastră, îndeplinește clar două caracteristici - trebuie să aibă un design original și valoarea adăugată. Înainte de a include vreun produs în oferta noastră, verificăm producătorul și benefitele lui sociale. Și acesta este motivul, pentru care nu găsiți altundeva această combinație a produselor originale. Citiți povestea mărcilor, care sunt mândre de faptul că fac parte din portofoliul nostru.

Alegeți-vă marca

The Mountain

Mr. Gugu & Miss Go

Spiral Direct

Lazy One

Lotus Leggings

Poșeta viselor

Pietrele și sănătatea

Hearts & Roses

Rock off

The Mountain

Povestea mărcii The Mountain începe în anul 1972. În acest timp doi prieteni, care au avut visul lor american au început cu fabricarea manulă a curelelor. Le vindeau la diferite evenimente sau festivaluri, unde se întălneau cu diferiți artiști, dorința cărora era să-și expună operele de artă pe tricouri.

Despre denumirea The Mountain a decis  cel mai îndrăgit design care era în formă de munți. De la cumpărarea imprimantei se pune accentul în procesul de fabricare pe protecția sănătății oamenilor și a mediului înconjurător. The Mountain continuu accentuază  dimensiunile îmbrăcăminții originale și artistice.

În prezent, The Mountain colaborează cu peste 40 de artiști, a căror operele de artă găsiți pe tricouri, jachete, rochii, cani, sacoșe sau body-uri  pentru copii. Artiști renumiți care colaborează cu The Mountai: Anne Stokes, Dean Russo, Lisa Parker, Seth Casteel, James, Ryman.

Prin ce se diferențiază produsele The Mountain?

 Toate produsele de îmbrăcăminte The Mountain sunt colorate cu culori, care nu conțin  vopesele reactive și sunt pe baza apei.  Apa este apoi purificată de microorganisme și poate fi readusă din nou în circulație. Îmbrăcămintea The Mountain este fabricată, de preferință, din bumbac, tricouri din bumbac 100% iar hanorace din combinația bumbac / poliester pentru a asigura un microclimat perfect și confortul dorit. În plus, tricourile și hanoractele sunt baticate manual, astfel încât nu este posibil să găsiți 2 piese  de îmbrăcăminte identice. Cele mai multe modele au un design 3D.

Mr. Gugu și Miss Go

Mr Gugu și Miss Go sunt considerate în prezent una dintre cele mai dinamice branduri de modă din Europa. Marca își are originea în Polonia  cu scopul de a da fiecăruia șansa de a-și exprima unicitatea și de a ieși din rând. Sunt piesele vestimentare care vă vor convinge cu calitatea și stilul fără compromisuri, care permite tuturor să se simtă liberi și să-și exprima propria personalitate. Ea aduce culoarea și design-uri de invidiat în străzile orașelor mari sau comunelor mici.

Prin ce se diferențiază Mr. Gugu & Miss Go?

Marca Mr Gugu și Miss Go nu face compromisuri nici în stil, nici în procesul de fabricație. Toate piesele de îmbrăcăminte sunt 100% proiectate, cusute și imprimate în Bielsko-Biala din Polonia, faptul prin care se susține economia locală și se asigură dezvoltarea noilor tehnologii. Acest lucru este legat și de faptul că refuză să plece cu procesul de fabricare în China. Nu se economisește nici la salariile angajaților, deorece ei știu, că angajatul reprezentează extern firma și modelul de business este clădit pe loialitatea angajațiilor și a partenerilor, fără ei nu s-ar atinge niciun scop. Toate piesele de îmbrăcăminte sunt realizate cu tehnologia care minimizează deșeurile textile cu tăieturi de precizie în țesături. Culorile, pe care le găsiți pe piesele Mr. Gugu și Miss Go nu conțin substanțe periculoase, și, prin urmare, a obține re-certificate Oeko-Tex Standard 100. Este un sistem recunoscut la nivel global, independent de certificare de testare care evalueaza materiale, produse textile semifinite și finite la toate nivelurile de procesare. Certificatul este foarte dificil de obținut și de a primi o numai întreprinderile care îndeplinesc criterii stricte pentru toate hainele.

Design-urile lor inedite, cu operele de artă renumite global, dar și motive nebunatice create în colaborare cu artiști contemporani, pot fi găsite pe bluze, tricouri, jambiere, costume de baie și rucsacuri. Toate sunt realizate din materiale de calitate: bumbac, spandex, poliester sau nailon.

Spiral Direct

Spiral Direct este marca britanică specializată în moda heavy metal, îmbrăcăminte și accesorii gotice bărbați și femei. Pe piața fucționează încă din 1990. Tricourile și hanoracele Spiral Direct sunt din 100% bumbac și majoritatea are un motiv pe ambele părți. În plus, oferă o gamă vastă de rochii, pantaloni și jambiere din vâscoză și elastan, sau dantelă de calitate, din latex și din piele PU. Design-urile originale sunt create în colaborare cu designeri și artiști. Pe motivelele inspirate din piese și filme de renume mondial, cum ar fi The Walking Dead, Vikings, Assasin Creed, American Horror, Story, Spiral Direct este una dintre puținele mărci care a reușit achiziționarea licența oficiale a acestora.

Prin ce se diferențiază produsele Spiral Direct?

Toate piesele de îmbrăcăminte marca Spiral Direct sunt marcate ca AZO FREE,  ceea ce înseamnă că nu conțin coloranți E102, E104, E110, E122, E124, E129 sau alte componente reactive, care ar putea cauza boli neplăcute ale pielii. Cu toate acestea, stabilitatea culorii negre și durata de viață îndelungată sunt garantate.

Design-uri care sunt pe ambele părți și pot fi găsite pe tricouri, hanorace, costume de baie, colanți, rochii și haine, chiar și teniși din pânză, care sunt făcuți fără utilizarea adezivului prin procesul de vulcanizare.

Lazy One

Povestea lui Lazy One începe în SUA, adânc în Rocky Mountains din nordul Utah, unde un cuplu avea visul de a aduce oamenilor zâmbetul pe buze  prin intermediul boxerilor plini de umor care atunci lipseau pe piață. Cu filozofia originală, "umorul este ridicol", au început cu sloganuri și desene amuzante să decoreze nu numai boxeri, ci și pijamale, salopete, tricouri și cămăși de dormit, măști de dormit. Treptat, au fost adăugate papuci de pluș și întreaga colecție pentru copii.

 Prin ce se diferențiază produsele Lazy One?

Creatori mărci Lazy One sunt iubitorii de natură. Fiind conștienți de modul în care plasticul poluează mediul înconjurător, și-au impus să fie o companie, care va funcționa fără acest material. Practic, ei folosesc numai umerase fabricate din hârtie reciclată. Toate piesele Lazy One sunt concepute pentru oricine știe să fie nebunatic. Designerii acestui brand realizează că mai mult de o treime din viețile noastre petrecem dormind. Și cum mintea noastră iubește distracția, trupul nostru merită să se simtă confortabil. Cu îmbrăcămintea Lazy One îl veți obține. Sunt fabricate din bumbac 100%, respirabil, ceea ce este pentru corpul nostru este cel mai confortabil, adică țesătură respirabilă.

Colanți Lotus

Marca Lotus Leggings a început să-și scrie povestea cu un simplu gând: să încurajeze femeile să-și exprime personalitatea și să se simtă confortabil în timp ce poartă colanți de calitate și totodată confortabile. Brandul bazat în SUA a început doar ca un e-shop și a crescut în format mondial. Astăzi, în afară de colanți, are în ofertă multe alte piese vestimentare, dar

temă centrală a rămas totuși exprimarea individuală a ceea ce vă place, prin design original.

Prin ce se diferențiază colanții Lotus Leggins?

Colanții marca Lotus Leggings sunt fabricate în China. Producătorul respectă standardele ridicate de producție și calitatea produselor sale. Acest lucru este asigurat prin recompensarea angajaților cu un salariu echitabil, încercarea de a angaja talente și grupuri parțial dezavantajate cum ar fi mamele singure. Materialele folosite pentru la fabricarea colanților, cât și pentru diverse utilizări au fost testate mult timp. Colanții sunt recomandați pentru toate activitățile de mișcare, au fibre speciale care reglează transpirația. Colanții sunt imprimați cu culori care nu se spală și nu conțin produse periculoase.

Poșeta viselor

Dacă v-ați dorit o poșetă deosebită, chiar acuma ați găsit-o. Furnizorul se ocupă special numai cu alegerea materialelor și designelor acestora. Poșetele vă cuceresc prin gama vastă de culori, motive sau detalii funcționale. Vă puteți alege din mai multe tipuri. Toate poșetele sunt, de asemenea, proiectate și fabricate în Republica Cehă și Polonia. Poșetele ca și pantofii, nu sunt niciodată suficiente.

Prin ce sunt poșete de vis speciale?

Dacă aveți reproșuri asupra faptului că nu mai aveți nevoie de o altă poșetă nouă, atunci sperăm că informația care susține afirmația că poșetele sunt fabricate din materiale secundare, îmbrăcăminte nefolosită și sunt 100% reciclabile vă vor convinge. Poșetele își merită, prin urmare, denumirea ECO. Poșetele sunt, de asemenea, potrivite pentru cumpărături mai mari, notițe sau laptop-uri. În plus, poșeta din fetru vă va încânta cu designul său prelucrat ți rafinat vă va asigura, așa încât să nu vă deranjeze pe umeri.

Pietrele și sănătatea

Brățările, brelocuri și cerceii care au în ei puterea de vindecare, ne sunt furnizate de către compania Piatra și Sănătatea. Aceste pietre naturale minunate sunt întotdeauna selectate cu simț, iar proprietarul se asigură să aibă și proveniența verificată. Pietrele semiprețioase și perlele provin din țări în care apariția lor este naturală.

Prin ce sunt produse Pietre și sănătatea speciale?

Pietre semiprețioase au prețul accesibil și sunt folosite foarte des și în domeniul medicinei alternative. Au proprietăți de vindecare, oferă energie și captează norocul și dragostea.

Pietrele semiprețioase sunt curate atât din puctul de vedere ecologic, cât și cel etic. Prelucrarea acestora este naturală și nu contaminează mediul înconjurător. Condițiile de muncă în laboratoarele unde se prelucrează acestea sunt foarte bune, iar angajați nu sunt exploatați.

Hearts & Roses

Aventura cu numele Hearts & Roses a început pe străzile din Londra, faimoasa Camden Market, unde își aveau sediul renumitele case de modă. Brandul Hearts & Roses a apărut printre ele, și s-a scos la lumină prin noul stil de modă alternativă și modă vintage pentru femei. Astăzi fabrică în principiu produse în stil gotic, pin-up retro, vintage și produse rock. Piesele vestimentare sunt proiectate de designeri interni, care sunt foarte exigenți în ceea ce privește alegerea textilului de calitate și a motivelor fresh.

Prin ce sunt produsele Hearts & Roses speciale?

Toate motivele și croielile vor cuceri 100% inimile tuturor care se vor uita la el. Ceea ce este cel mai important,îmbrăcămintea este fabricată din bumbac care este pielii nostre ceea mai naturală. Scopul este de a nu face compromisuri între stilul ideal și confort.

Rock off

Rock off este o companie cu marile depozituri în Liverpool, care se ocupă cu vânzările en-gros a produselor textile, cât și a accesoriilor licențiate precum cei din Star wars,personajele din jocuri PC, filme sau seriale. Prin intermediul acestor tricouri vă puteți prezenta preferințele din lumea muzicii sau a actoriei.

Prin ce sunt produse Rock off speciale?

Tricourilesunt fabricate din bumbac 100%, ceea ce vă va asigura confortul max. și în timpul nopților festivale. Toate produsele marcă Rock off pe care le găsiți în oferta noastră, indiferent dacă este vorba de îmbrăcăminte sau căni, toate au licența asupra imprimeului de calitate fără substanțe AZO.