Pandantivul supraviețuirii paramicord verde-negru - Fitil

Pandantivul supraviețuirii paramicord verde-negru - Fitil

Prețul:
Momentan indisponibil

Alegeți o variantă

Mărime universală
 • Transport gratuit peste 740 lei.
 • Returnare simplă până în 100 de zile.

Codul produsului: DAV0066

Vă prezentăm pandantivul supraviețuirii, creat special pentru toți aventurieri. Este fabricat din șiret paracord și coardă microcord, care poate fi utilizată în mai multe feluri. După dezlegarea acestuia, poate fi utilizată pentru clădirea adăpostului, înlocuirea șiretului în pantof, pentru punerea capcanelor etc. Brățările sunt create manual de Dávid Stupár.

 • Utilizare foarte simplă
 • Lungimea corzii paracord după dezlegare 1-2m
 • Capacitatea de încărcare corzii paracord este 250 kg
 • Lungimea corzii minicord după dezlegare 2m
 • Capacitatea de încărcare corzii microcord este 50 kg
 •  
 • Nu este indicat pentru alpinism
 • Vă prezentăm pandantivul supraviețuirii, creat special pentru toți aventurieri. Este fabricat din șiret paracord și coardă microcord, care poate fi utilizată în mai multe feluri. După dezlegarea acestuia, poate fi utilizată pentru clădirea adăpostului, înlocuirea șiretului în pantof, pentru punerea capcanelor etc. Brățările sunt create manual de Dávid Stupár.

  Ne străduim în mod constant să îmbunătățim calitatea produselor noastre. De aceea, designul final și nuanța de culoare a acestui produs pot varia ușor față de fotografia produsului prezentată.
  • Curier

   19.99 lei
   Livrare aproximativ 1 - 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii de către transportator
   Comanda dvs. o să vă fie livrată prin firma de curierat.

   Plata cu cardul bancar nu este posibilă la livrarea coletului.

   Curier
  • Curier expres UPS

   83.99 lei
   Comanda plătită într-o zi lucrătoare înainte de prânz, la ora 12 îți va fi livrată în următoarea zi lucrătoare. Comanda plătită în timpul weekend-ului/unei sărbători legaleîți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.
   Serviciul suplimentar „Ridicare comandă cu prioritate” este gratuit dacă alegi această metodă de livrare.

   Comanda plătită într-o zi lucrătoare înainte de prânz, la ora 12 îți va fi livrată în următoarea zi lucrătoare. Comanda plătită în timpul weekend-ului/unei sărbători legaleîți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.

   Comanda plătită astăzi după prânz, după ora 12 îți va fi livrată după 2 zile lucrătoare.

   Curier expres UPS

  Dacă produsul nu ți se potrivește sau nu ți-a satisfăcut așteptările, îl poți returna fără griji în termen de 100 de zile. Îți vom trimite neîntârziat noua mărime (a doua oară nu plătești taxe poștale) sau îți returnăm banii în contul bancar.

  Pentru schimb/retur acceptăm doar produsele nepurtate, neuzate și cu etichete originale. Din motive de igienă nu acceptăm lenjeria probată (boxeri, boxeri clasici, chiloți etc.), costum de baie, șosete, măști faciale.

  În cazul de retur, produsele ambalate în cutii (de exemplu cizmele de ploaie) trebuie să fie trimise înapoi în cutia originală.

  Ai vizitat