Mărunțiș Dedoles pentru OMS

Datorită situației din timpul pandemiei coronavirusului, în perioada 16.3. - 31.5. am schimbat temporar scopul colecției noastre de a sprijini fondul Organizației Mondiale a Sănătății (WHO) pentru a eficientiza lupta împotriva pandemiei. Împreună am contribuit cu 276 339,10 lei pentru care vă mulțumim.


Dragi clienți, întrucât sănătatea este pe primul loc pentru noi, iar acum este mai important ca niciodată să o protejăm, am făcut câțiva pași pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe colegii noștri.

Livrarea produselor
Coletul dvs. va fi livrat până la domiciliu de curier.


Cum să preluați coletul?
Vă recomandăm să purtați o mască pe față când preluați coletul. Nu uitați să vă spălați pe mâini după ce ați preluat coletul. Vă recomandăm să alegeți plata anticipată la comandă, astfel încât să puteți prelua coletul cât mai repede posibil și să minimalizați contactul cu o altă persoană.


Returnarea produselor și reclamații
Mulți dintre angajații noștri au rămas acasă cu copiii. Prin urmare, reclamațiile și retururile dvs. pot fi procesate mai târziu decât de obicei. Din acest motiv, am stabilit timpul pentru retururi sau reclamații până la 100 de zile.


Dedoles mărunțiș
Datorită situației din timpul pandemiei coronavirusului, în perioada 16.3. - 31.5. am schimbat temporar scopul colecției noastre de a sprijini fondul Organizației Mondiale a Sănătății (WHO) pentru a eficientiza lupta împotriva pandemiei. Împreună am contribuit cu 271,416.94 lei pentru care vă mulțumim.


Siguranța angajaților noștri
Am permis la toți cei care îți pot efectua lucrul de acasă să lucreze de acasă. În depozit am mărit măsuri de igienă preventivă și am crescut intensitatea curățării și dezinfectării zonelor de lucru. 
Vă vom ține la curent cu alte măsuri.


Vă dorim multă sănătate, forță și optimism. Împreună vom reuși.

Team-ul dvs. Dedoles