Mărunțiș Dedoles pentru OMS

Din cauza situației generate de pandemia de coronavirus, în perioada 16.03.2020-31.05.2020 am schimbat temporar scopul colectării noastre de Mărunțiș Dedoles, pentru a sprijini Organizația Mondială a Sănătății (OMS), cu scopul de a eficientiza lupta împotriva pandemiei. Împreună am contribuit cu 55 830 € (271,416.94 lei), iar pentru asta vă mulțumim!


Pandemia de coronavirus ne-a luat pe toți prin surprindere. Și aici, la Dedoles, a trebuit să reacționăm imediat.

Printre altele, am schimbat scopul contribuțiilor aferente Mărunțișului Dedoles. În condiții normale, la momentul achitării comenzii, clienții noștri au ocazia să contribuie la plantarea de copaci. Însă, dată fiind situația actuală, am decis ca temporar să schimbăm scopul acestei strângeri de fonduri. Dat fiind faptul că Dedoles este o companie activă în mai mult de 20 de țări europene, considerăm că cea mai potrivită soluție este să redirecționăm 100% din fondurile strânse către Organizație Mondială a Sănătății (OMS) pentru ca lupta împotriva Covid-19 să devină și mai eficientă. Chiar am dublat suma strânsă.

Informații utile:

Livrarea produselor
Coletul tău va fi livrat la domiciliu de către un curier


Cum preiei coletul
Îți recomandăm ca la preluarea coletului să porți mască. Nu uita să te speli pe mâini după ce ai preluat coletul. Îți recomandăm să alegi plata anticipată la comandă, pentru a putea prelua coletul cât mai repede posibil și pentru a minimiza contactul cu o altă persoană.


Returnarea produselor și reclamații
Mulți dintre angajații noștri au rămas acasă cu copiii. Prin urmare, reclamațiile și retururile tale pot fi procesate mai târziu decât de obicei. Din acest motiv, am stabilit ca timpul de procesare pentru retururi sau reclamații să fie de până la 100 de zile.

Siguranța angajaților noștri
Am permis tuturor celor care pot efectua lucrul de acasă să lucreze de acasă. În depozit am sporit măsurile de igienă preventivă și am crescut intensitatea curățării și a dezinfectării zonelor de lucru.  


Îți dorim multă sănătate, forță și optimism. Împreună vom reuși.

Echipa ta Dedoles