Mai multe despre calitatea produselor noastre

Producători certificați

Înainte de a produce articolele Dedoles, găsim informații detaliate despre potențialii producători. Îi rugăm să ne furnizeze toate certificate valabile de mediu și etice, precum și verificarea fabricii în sine. După adăugarea producătorului în lista noastră, inspectorii noștri monitorizează și, de exemplu, curățenia fabricii. Controlorii noștri de calitate pot spune și dacă fabrica are un număr suficient de utilaje la capacitatea pe care am comandat-o. Aceștia numără utilajele și calculează dacă producătorul exagerează și trimite comenzile noastre altor fabrici. Dacă producătorul nu trece de procedura noastră de selecție strictă sau dacă acesta nu mai îndeplinește condițiile după o perioadă de timp, este eliminat din lista noastră de furnizori.
Impunem furnizorilor noștri certificarea Amfori BSCI sau SEDEX , care garantează condiții bune de lucru, respectarea drepturilor umane, protecția mediului și toate standardele și reglementările legislative.

Cum funcționează procesul nostru de control al calității?

După verificarea producătorului, determinăm care sunt specificațiile tehnice exacte pentru produs. Ulterior, producătorul ne va furniza mostre. Colegii noștri din departamentul de produse testează mostrele purtându-le și spălându-le. Produsul va merge în etapa de producție doar după ce inspecția înainte de producție a mostrelor este completă și suntem 100% mulțumiți de acestea. În etapa de producție, continuăm cu inspecțiile aleatorii. Într-un an, producătorii noștri aprobă peste 130 de astfel de inspecții (în funcție de numărul de articole produse). În plus, verificăm produsele la primirea în depozitul nostru. O medie de 16 milioane de articole pe an trec prin mâinile controlorilor noștri.

Diferențe ale materialelor = diferențe de calitate

În plus față de punctele evidente de control al calității, trebuie să avem în vedere și materialele din care sunt confecționate produsele noastre. Liniile noastre de produs variază în funcție de materialele utilizate. De asemenea, există diferențe și între metodele de producție – croșetare sau tricotare. De exemplu, firele de bumbac croșetat trebuie să aibă un nivel mai mare de răsucire, ceea ce crește semnificativ fermitatea acestora, precum și durabilitatea produsului în sine, chiar dacă materialul poate părea inițial mai dur la atingere. În plus față de electricitatea naturală cauzată de tricotare, produsele tricotate au și o elasticitate mai mare datorită adaosului de elastan, ceea ce le face și mai flexibile. Produsele confecționate din bumbac 100% sunt croșetate, nu tricotate, de aceea nu sunt la fel de elastice și se simt mai dure la atingere. Este prețul plătit pentru efortul de a crește durabilitatea produsului.

Îngrijirea potrivită este fundația durabilității produsului

Pentru îngrijirea potrivită a produselor Dedoles, vizitați pagina dedicată îngrijirii produsului: https://www.dedoles.ro/grija-pentru-produse. Simbolurile de îngrijire scrise pe eticheta fiecărui produs trebuie respectate. Majoritatea produselor trebuie spălate la o temperatură maximă de 40 °C și nu pot fi uscate în uscător. În cazul în care uscarea este permisă, temperatura maximă este 40 °C. Ocazional, oamenii spală sau usucă produsele la temperaturi mai mari, ceea ce rezultă în micșorarea intensă a firelor de poliamidă și formarea de scame pe material.

Colectarea feedbackului de la clienții care au achiziționat produsul

Atenția noastră nu se dispare de îndată ce clientul cumpără produsele – din contră. Investim foarte mulți bani în sondaje care se axează pe satisfacția privind magazinul nostru online și calitatea produselor noastre. Suntem interesați de opinia clientului cu privire la calitatea produsului pe care acesta l-a plătit. Aceste sondaje sunt realizate trimestrial de către o agenție externă independentă de sondaje. Ulterior, colegii noștri din departamentele de produse și calitate continuă să lucreze cu datele colectate. Ulterior, conform acestor date, ajustăm specificațiile tehnice ale produselor noastre Dedoles.