Coșul de cumpărături
0

Livrare până la Crăciun

Null

  • Comenzile pentru toate articole disponibile pe site și lansate până în 18. decembrie ora 12:00 vor fi livrate fără probeme până la Crăciun

  • Termene de livrare concrete le găsiți în tabelul prezentat mai jos.

Ziua lansării comenzii Termen de livrare
până în 17. decembrie livrare cel târziu până în 21.12.
Când o să-mi fie livrată comanda mea?

Dacă ați comandat înainte de data ultimei comenzi cu livrare până la Crăciun prezentată mai sus, comanda dvs ar trebui să ajungă până la Crăciun.

Termenul de livrare concret îl puteți vedea direct pse site lăngă produs, cum puteți vedea mai jos.

NullCoșul meu conține produse cu termene de livrare diferite. Când o să-mi fie livrată comanda?

Dacă comandați mai multe produse cu termene de livrare diferite, toate produsele o să vă trimitem împreună iar comanda o să fie livrată la cel mai lung termen menționat la produse alese.

Dacă doriți livrarea mai rapidă a produselor cu termen de livrare mai scurt față de cele cu termen de livrare mai lung, vă recomandăm să lansați 2 comenzi separate.


Îmi puteți livra comanda mea mai repede?

Livrările de marfă efectuăm în toată lumea prin firma de curierat DPD, ceea ce înseamnă că din păcate nu vă putem oferi livrare urgentă. Dar vă asigurăm că scopul nostru este de a vă livra comenzile în cât mai scurt timp posibil.

⚠️ Reclamație rapidă / produs returnat până de Crăciun

Doriți să fiți siguri că produsele Dedoles vor aduce multă bucurie sub brad, dar vă temeți, că după livrare veți avea nevoie de o altă mărime sau o să vă place un alt design? Sfatul nostru! În loc de reclamație, creați-vă o comandă nouă, iar marfa inițială trimiteține-o înapoi. Banii vă returnăm în contul bancar. Este modlitatea ceea mai simplă și rapidă.

Cadouri și promoții

Am nevoie de câteva idei de cadouri, mă puteți ajuta?

Am creeat pentru dvs un gid de cadouri practic unde găsiți idei și surse de inspirație pentru cele mai frumoase și cele mai originale cadouri de Crăciun. Inspirați-vă aici.


O să aveți ceva oferte speciale sau reduceri de Crăciun?

Pe durata lunilor noiembrie și decembrie o să avem multe promoții și oferte speciale așa că vă invităm să urmăriți site-ul nostru, să vă abonați la newsletter pe email si pe Facebook.
Avem pe site și o categorie cu reduceri unde găsiți haine și accesorii la cele mai mici prețuri.Comanda mea reprezintă un cadou, oferiți și posibilitatea de ambalare a cadoului?

Chiar dacă suntem de părere că produsele noastre sunt cele mai bune cadouri nu suntem capabili în periada haotică de crăciun să oferim ambalarea cadourilor sau introducerea mesajelor personale. În plus coletul o să conțină factură cu prețurile.


Vindeți și carduri cadou?

În momentul de față nu, dar sigur într-o zi!


Comanda mea a sosit prea târziu sau nu a fost pe placul adresantului. O pot returna?

În conformitate cu garanțiile noastre de crăciun, comanda dvs poate fi returnată în max 100 de zile de la livrare și o să va fie restiuaită contravaloarea totală a produsului - deci liniștit și în martie. Click aici pentru informații complete legate de returnarea comenzii dvs.

Mai multe întrebări


Am o altă întrebare, cum pot lua legătura cu dvs?

Dacă aveți orice altă întrebare vizitați Cele mai frecvente întrebări sau contactați-ne aici.


Chiar există și aduce cadouri Moș Crăciun?

Da, chiar le aduce. Întradevăr, fără-ndoială.