Grija pentru produse

The Mountain

• A se întoarce pe dos în timpul spălării
• A se spăla la temperatura de 30°C. protejând astfel integritatea culorilor aplicate manual.
• A nu se usca în uscătorul de rufe.
• A nu se utiliza înălbitori și substanțe  care pot decolora imprimeul.
• Tricourile nu necesită un călcat special.

La prima spălare, tricourile eliberează puțină culoare. Acest lucru se datorează faptului că sunt baticate. Deci culoarea este eliberată de batic și nu de imprimeu. Pentru a stabiliza culoarea, iată un sfat util: înaintea primei spălări, înmuiați tricourile în apă călduță în care ați adăugat în prealabil puțin oțet. Oțetul stabilizează baticul, prevenind astfel decolorarea.

Lotus Leggins, colanții Mr. Gugug și Miss Go și Colanții Spiral Direct

În cazul exercițiilor fizice sau a activităților sportive, corpul uman transpiră. Este un fenomen natural, dar în anumite condiții climatice poate provoca subrăcire, de aceea sunt folosite regulatoarele de temperatură. Acest regulator este în special îmbrăcămintea funcțională. Îmbrăcămintea funcțională asigură climatul fizic potrivit - uscat și cald. Acest lucru se datorează în special fibrelor care sunt special concepute pentru a atinge capacitatea minimă de absorbție, astfel încât transpirația să fie absorbită de stratul următor sau de aer. Toate modelele de colanți Lotus Leggings, Spiral Direct și Mr. Gugu și Miss Go sunt integrate în categoria îmbrăcăminte funcțională. Pentru asigurarea rezistenței și funcționalității maxime, urmați aceste sfaturi practice:

  • se recomandă spălarea colanților pe programul „spălare manuală“ la 30°C cu culori similare și altă îmbrăcăminte funcțională, care nu conține fermoar sau alte obiecte care ar putea deteriora colanții.
  • la spălare nu utilizați balsamuri de rufe, deorece fibrele devin mai moi, se distrug și pot provoca pierderea imprimeului.
  • nu uscați colanții în uscător de rufe, dar natural într-o încăpere
  • după activitatea sportivă se recomandă uscarea colanților, prin care prevenim reproducerea bacteriilor în mediul umed, sau le spălam pe programul scurt.

Poșete

Poșete din ecofetru

Poșetele din Eco-fetru sunt fabricate din material reciclabil, prin combinarea bumbacului și a poliesterului. Pentru păstrarea formei și rezistenței acestora, respectați următoarele instrucțiuni:

  • pentru curățare vă recomandăm să utilizați o cârpă umedă și apă până max. 40 °C
  • 1-2 ori în interval a 2 săpt. se recomandă impregnarea poșetei cu spreiul de impregnare pentru textil, pentru păstrarea rezistenței la apă, a formei sau prevenirea scămoșerii acesteia, deorece acest gen de material se scămășește foarte des.

 

Poșete easy

Poșetele sunt fabricate din poliester cu ceară, datorită căruia sunt rezistente la apă, și flexibile în ceea ce privește forma. Pentru păstrarea rezistenței produsului recomandăm:

  • pentru curățare vă recomandăm să utilizați cârpă umedă și apă până max. 40 °C
  • 1-2 ori în interval a 2 săpt. se recomandă impregnarea poșetei cu spray de impregnare pentru textil, pentru păstrarea rezistenței la apă

 

Îngrijirea produselor din piele PU

Informaţiile despre spălarea produselor din piele PU sunt specificate în mod clar pe etichetele de pe fiecare produs. Recomandarea generală este, ca produsele din piele PU să fie curăţate doar cu o cârpă curată şi ușor umedă, uneori, este posibil să se spele manual sau în mașina de spălat la programul de spălare manuală. Întotdeauna trebuie urmate informațiile de pe eticheta produsului concret.

Pentru a elimina mirosurile produselor din piele PU, trebuie lăsate atârnate la aer, în umbră, timp de 3-5 ore. Aerul eliberează mirosuri și produsul dvs. va avea din nou un miros curat. Dacă mirosul este unul mai puternic, produsul poate fi pulverizat în interior cu un odorizant pentru țesături textile și lăsat la aer sau închis într-un sac şi lăsat aşa câteva ore. Niciodată nu pulverizați odorizantul pentru împrospătare direct pe pielea PU.

Călcarea produselor din piele PU se recomandă numai cu un prosop peste sau alt material mai gros pe programul de temperatură mai slab și fără abur! Nu se recomandă să ţineţi fierul de călcat mai mult timp într-un singur loc, mai bine reluaţi de mai multe ori călcarea.