Filosofia noastră

Nu ne este indiferent...

Dedoles este aici pentru generația de oameni cărora le pasă de calitatea vestimentaţiei și nu sunt indiferenți la viitorul planetei noastre. Prin cumpărarea produselor noastre, clienții sprijină producătorii cinstiți care își recompensează corect angajații și se gândesc la protejarea comunității în care își desfășoară activitatea.

Se spune, că dacă o să continuăm în ritmul actual al creșterii de consum până în anul 2050 am consuma șase Pământuri. Până la 75% din deșeuri sunt formate din plastic, noi însă nu ne dorim ca sticlele din plastic să fie acumulate în oceane sau în lanțul alimentar. Mai bine le refolosim pentru a produce din ele poșete frumoase sau pernițe în formă de peștișori.

Ne pasă de sănătatea locuitorilor. În principal, poluanții din atmosferă, râuri și oceane provin din producția industrială.  De aceea, noi căutăm produse realizate cu procese durabile, care sunt reciclabile sau fabricate din materiale reciclate. Sprijinim producția manuală, care nu poluează atmosfera cu substanțe nocive și emisii.

Suntem conștienți, că nu este în puterea noastră să rezolvăm toate problemele lumii, dar știm, că prin comportamentul și deciziile luate, putem influența foarte mult. Prin achiziționarea produselor noastre, fiecare client devine o parte a inițiativei de a crea din lume un loc mai frumos pentru viață.

Știm că sunteți deosebiţi..

Dedoles este unic deoarece reunește oameni de excepție, angajați, clienți, susținători și parteneri de afaceri. Dedoles are un portofoliu deosebit, nu comercializează produsul care ar fi dăunător oamenilor sau naturii. Aici nu facem compromisuri.

Respectăm omul și toate interesele sale, ne străduim să înțelegem, să anticipăm și să îndeplinim dorințele clienților, chiar și pe cele care nu au fost spuse. Toate produsele sunt atent selectate, pentru a ajunge la dvs. în cea mai bună calitate și originalitate, astfel  încât să vă ajute să vă exprimați unicitatea. 

Fiecare produs din oferta noastră, îndeplinește clar două caracteristici - trebuie să aibă un design original și valoare adăugată. Înainte de a include vreun produs în oferta noastră, verificăm producătorul și beneficiile lui sociale. Și acesta este motivul, pentru care nu găsiți altundeva această combinație a produselor originale. Citiți povestea mărcilor, care sunt mândre de faptul, că fac parte din portofoliul nostru.  

 

 


Viziunea şi promisiunea noastră

Dedoles are ca ambiţie unirea producătorilor cinstiţi care confecţionează produse originale şi sustenabile. Dorim să oferim clienţilor noştri doar articole de calitate care le vor aduce nu numai bucurie ci şi satisfacţie. Mereu încercăm să depăşim aşteptările clienţilor noştri şi să încurajăm interesele şi varietatea lor. Pentru că ştim că tocmai individualitatea face lumea mai frumoasă.