Coșul de cumpărături
0

Filosofia noastră

Nu ne este indiferent...

Dedoles este aici pentru generația de oameni cărora le pasă de calitatea vestimentaţiei și nu sunt indifirenți de viitorul planetei noastre. Prin cumpărarea produselor noastre, clienții sprijină producătorii cinstiți care își recompensează corect angajații și se gândesc la protejarea comunității în care își desfășoară activitatea.

Se spune că dacă o să continuăm în ritmul actual al creșterii de consum până în anul 2050 am consuma șase Pâmănturi. Până la 75% din deșeuri sunt formate din plastic, noi însă nu ne dorim ca sticlele din plastic să fie acumulate în oceane sau în lanțul alimentar. Mai bine le refolosim pentru a produce din ele poșete frumoase sau pernițe în formă de peștișori.

Ne pasă de sănătatea locuitorilor. Poluanți din atmosferă, răuri și oceane sunt produse in principal de fabrici. De aceea, noi căutăm produse realizate cu procese durabile, care sunt reciclabile sau fabricate din materiale reciclate. Sprijinăm producția manuală, care nu poluează atmosfera cu substanțe nocive și emisii.

Suntem conștienți că nu este în puterea noastră de a rezolva toate problemele lumii, dar știm că prin comportament și decizii luate putem influența foarte mult. Prin achiziționarea produselor noastre, fiecare client devine o parte a inițiativei de a creea din lume un loc mai frumos pentru viață.

Știim că sunteți deosebiţi..

Dedoles este unic deoarece reunește oameni de excepție, angajații, clienții, susținători și parteneri de afaceri. Dedoles are un portofoliu deosebit, nu comercializează produsul, care ar fi dăunător faţă de oameni sau natură. Aici nu facem compromisuri.

Noi respectăm omul și toate interesele sale, încercăm să înțelegem, să precizăm și să îndeplinim dorințele clienților, chiar și cele care nu au fost spuse. Toate produsele sunt atent selectate pentru a ajunge la clienți în cea mai bună calitate și originalitate şi prin intermediul cărora vă puteţi exprima unicitatea. 

Fiecare produs din oferta noastră, îndeplinește clar două caracteristici - trebuie să aibă un design original și valoarea adăugată. Înainte de a include vreun produs în oferta noastră, verificăm producătorul și benefitele lui sociale. Și acesta este motivul, pentru care nu găsiți altundeva această combinație a produselor originale. Citiți povestea mărcilor, care sunt mândre de faptul că fac parte din portofoliul nostru.

 

 


Viziunea şi promisiuena noastră

Dedoles are ca ambiţie unirea producătorilor cinstiţi care confecţionează produse originale şi sustenabile. Dorim să oferim clienţilor noştrii doar articole de calitate care le vor aduce nu numai bucurie ci şi satisfacţie. Mereu încercăm să depăşim aşteptările clienţilor noştrii şi să încurajăm interesele şi varietatea lor. Pentru că ştiim că tocmai individualitatea face lumea mai frumoasă.