Pride 2021


Pentru că suntem mândri de culorile noastre 🏳️‍🌈

Steagul în culorile curcubeului este un simbol al comunității LGBT+ încă din anul 1978. Steagul reprezintă mândria, iar curcubeul este un simbol al naturii și al spontaneității. Scopul lui este de a încuraja oamenii să nu trăiască în minciună. Colecția noastră PRIDE are un scop similar – articolele Vesele te pot ajuta să îți exprimi adevărata personalitate.


Noi celebrăm #PRIDE2021

Stereotipurile sunt plictisitoare. Noi, cei de la Dedoles, nu suntem de acord cu niciun fel de discriminare. Noi celebrăm diversitatea, veselia, precum și autenticul din fiecare. Colecția noastră curcubeu ne reflectă atitudinea – dragostea și moda nu cunosc limite.De ce iunie?

Această lună marchează aniversarea Revoltei de la Stonewall (Stonewall Riots) din iunie 1969. Acele incidente reprezintă începutul luptei pentru egalitatea drepturilor și încheierea persecuțiilor aplicate comunității LGBT+ din Statele Unite și, treptat, din întreaga lume. În fiecare an, acest eveniment ne aduce aminte de curajul oamenilor care au decis să schimbe lumea în care s-au născut și să pună capăt opresiunii constante.