Mărunțiș Dedoles pentru OMS

Datorită situației din timpul pandemiei coronavirusului, în perioada 16.3. - 31.5.2020 am schimbat temporar scopul colecției noastre de a sprijini fondul Organizației Mondiale a Sănătății (WHO) pentru a eficientiza lupta împotriva pandemiei. Împreună am contribuit cu 55 830 € (271,416.94 lei) pentru care vă mulțumim.


Pandemia de coronavirus ne-a luat pe toți prin surprindere. Și aici la Dedoles a trebuit să reacționăm imediat.

Printre altele, am schimbat scopul contribuțiilor aferente Mărunțișului Dedoles. În condiții normale, la momentul achitării comenzii, clienții noștri au ocazia să contribuie la plantarea de copaci. Însă dată fiind situația actuală, am decis ca temporar să schimbăm scopul acestei strângeri de fonduri. Dat fiind faptul că Dedoles este o companie activă în mai mult de 20 de țări europene, considerăm că cea mai potrivită soluție este să redirecționăm 100% din fondurile strânse către Organizație Mondială a Sănătății (OMS) pentru ca lupta împotriva Covid-19 să devină și mai eficientă. Chiar am dublat suma strâns.

Informații utile:

Livrarea produselor
Coletul dvs. va fi livrat până la domiciliu de curier.


Cum să preluați coletul?
Vă recomandăm să purtați o mască pe față când preluați coletul. Nu uitați să vă spălați pe mâini după ce ați preluat coletul. Vă recomandăm să alegeți plata anticipată la comandă, astfel încât să puteți prelua coletul cât mai repede posibil și să minimalizați contactul cu o altă persoană.


Returnarea produselor și reclamații
Mulți dintre angajații noștri au rămas acasă cu copiii. Prin urmare, reclamațiile și retururile dvs. pot fi procesate mai târziu decât de obicei. Din acest motiv, am stabilit timpul pentru retururi sau reclamații până la 100 de zile.

Siguranța angajaților noștri
Am permis la toți cei care îți pot efectua lucrul de acasă să lucreze de acasă. În depozit am mărit măsuri de igienă preventivă și am crescut intensitatea curățării și dezinfectării zonelor de lucru. 


Vă dorim multă sănătate, forță și optimism. Împreună vom reuși.

Team-ul dvs. Dedoles