Mărunțiș Dedoles pentru UNICEF

„Fiecare decizie luată influențează multe alte decizii. Noi am decis să ajutăm.” 
Jaro Chrapko, CEO Dedoles


Ce este UNICEF?

UNICEF este una dintre principalele organizații umanitare din lume, ajutând copiii aflați în dificultate încă din 1946. Este activă în peste 190 de țări și teritorii, chiar și în cele mai îndepărtate și mai greu accesibile locuri de pe planetă. În anul 1965 UNICEF a primit premiul Nobel. UNICEF lucrează în colaborare cu guverne, ONG-uri și agenții ONU, protejând drepturile copiilor, punând la dispoziția lor apă, mâncare, adăpost, medicamente, precum și programe de educație, având în același timp și misiunea de a se asigura că toți copiii de pe planetă au dreptul de a-și atinge întregul potențial.Am ajutat la combaterea malnutriției infantile

200 de milioane de copii suferă de malnutriție. 3 milioane de copii mor anual din cauza malnutriției. Acest număr este alarmant. UNICEF încearcă să rezolve această situație prin intermediul unei hrane speciale bazate pe alune, pe care copiii o port mânca direct din ambalaj. Avantajul este că aceasta nu necesită să fie ținută în frigider sau diluată în apă (care în multe zone este contaminată), iar copiii o pot consuma direct din ambalaj, fără să aibă nevoie de ajutorul unui adult. Trei porții din această mâncare (pentru micul-dejun, prânz și cină) costă 1 Euro de copil.
Noi, cei de la Dedoles, suntem total conștienți de angajamentul nostru față de societate. Am decis să ajutăm cele mai vulnerabile grupuri și să luăm parte la lupta împotriva malnutriției infantile. Am donat 64,403.27 € (314 400 lei) către UNICEF. Am reușit să strângem această sumă de bani datorită contribuțiilor venite din partea clienților noștri prin intermediul Mărunțișului Dedoles în perioada 01.11-31.12.2020.


Datorită acestor contribuții, am reușit să scoatem 1314 de copii din zona de pericol iminent de moarte. Ei vor continua să crească într-un mod sănătos și să își facă familiile fericite.

MULȚUMIM!