Brățară Scoril în cristal biluțe mici - piatra protecției

28.99 lei
În stoc
Poate fi la dvs 16.06

Descrierea produsului

Brățări din pietre prețioase sunt un accesoriu îndrăgit pentru culoarea lor naturală. Pentru oameni, care cred în puterea lor vindecătoare acestea reprezintă o sursă de energie, dragoste, bucurie, sănătate, frumusețe și speranță. Turmalină neagră numită Scorișl conține un număr bogat de minerale și are o conductivitate electrică excelentă. Se consideră, de asemenea, o piatră foarte dinamică, de consolidare și regenerare. Se crede că este piatra de temelie a unei gândiri clare care încorporează viața și ordinea. Scoril întunecat din cristalul clar este, de asemenea, popular datorită atracției vizuale.

 • Forma pietrei semiprețiose: biluțe 4 mm
 • Brățara elastică
 • Circumferința elasticului 16-18 cm
 • Țara de proveniență: Brazilia
 • Brățări din pietre prețioase sunt un accesoriu îndrăgit pentru culoarea lor naturală. Pentru oameni, care cred în puterea lor vindecătoare acestea reprezintă o sursă de energie, dragoste, bucurie, sănătate, frumusețe și speranță. Turmalină neagră numită Scorișl conține un număr bogat de minerale și are o conductivitate electrică excelentă. Se consideră, de asemenea, o piatră foarte dinamică, de consolidare și regenerare. Se crede că este piatra de temelie a unei gândiri clare care încorporează viața și ordinea. Scoril întunecat din cristalul clar este, de asemenea, popular datorită atracției vizuale.

  Transport și returnarea

  • Preluare personală în Coletărie - 14,99 lei
  • Fan curier - 19,99 lei
  • Curier Cargus – 19,99 lei (livrare în 5 zile lucrătoare de la expediere)
  • Livrare gratuită la cumpărături de peste 300 lei

  Taxă pentru plata la livrare: + 5 lei


  Dacă produsul nu ți se potrivește sau nu ți-a satisfăcut așteptările, îl poți returna fără griji în termen de 100 de zile. Îți vom trimite neîntârziat noua mărime (a doua oară nu plătești taxe poștale) sau îți returnăm banii în contul bancar.

  Pentru schimb/retur acceptăm doar produsele nepurtate, neuzate și cu etichete originale. Din motive de igienă nu acceptăm lenjeria probată (boxeri, boxeri clasici, chiloți etc.), costum de baie, șosete.

  TABEL DIMENSIUNI

  Codul produsului: DEDKZ078