Balsam organic pentru răceală

Momentan indisponibil
39.99 lei
-5%
Disponibilitate

10% reducerea Utilizați codul: 2K5E1

Descrierea produsului

Balsam conceput pentru a sprijini eliberarea căilor respiratorii la raceală și tuse. Uleiurile esențiale selectate, cu efectele lor aromaterapeutic, eliberează căile respiratorii, facilitând astfel respirația și ușurează somnul. Potrivit pentru copii de la 6 luni / 6 m + /.

 • Fără sulfați, glicoli, siliconi, derivați petrolieni, grăsimi animale, parabeni și conservanți, coloranți sintetici și parfumuri.
 • APLICAREA

  Aplicați cantitatea potrivită de balsam cu mișcări circulare pe piept, la răceli și tuse și permiteți acestuia să fie absorbit. Apicați maxim de trei ori pe zi. Conceput pentru utilizarea în funcție de nevoi. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc răcoros și uscat și nu expuneți la razele directe ale soarelui și a înghețului. Nu folosiți pe răni deschise. Evitați zona ochilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă călduță timp de cel puțin 15 minute fără întrerupere din colțul interior spre exterior (în cazul în care purtați lentile de contact trebuie să le îndepărtați înainte). Dacă apar iritații, cereți sfatul medicului.

  Înainte de prima utilizare, se recomandă realizarea așa numitului test Patch, prin aplicarea și testarea preparatul cosmetic pentru toleranța acestuia pe o parte micăa pielii, de preferință pe încheietura mâinii și apoi așteptați 24 de ore. Prin această metodă, se poate preveni apariția reacțiilor alergice și a hipersensibilității la produsul dat. Dacă după aplicare, apar reacții alergice, spălați suprafața pielii cu apă călduță. Renunțați imediat la folosirea produsului. Dacă reacția alergică persistă mult timp, cereți sfatul medicului.

 • Volum: 50 ml
 • Transport și returnarea

  • Preluare personală în Coletărie - 14,99 lei
  • Fan curier - 19,99 lei
  • Curier Cargus – 19,99 lei (livrare în 5 zile lucrătoare de la expediere)
  • Livrare gratuită la cumpărături de peste 300 lei

  Taxă pentru plata la livrare: + 5 lei


  Dacă produsul nu ți se potrivește sau nu ți-a satisfăcut așteptările, îl poți returna fără griji în termen de 100 de zile. Îți vom trimite neîntârziat noua mărime (a doua oară nu plătești taxe poștale) sau îți returnăm banii în contul bancar.

  Codul produsului: SOA0133