8 ani Dedoles


În Dedoles, de exemplu, știm că fiecare dintre clienții noștri adoră modele vesele și libertatea în îmbrăcăminte. Descoperiți 8 lucruri interesante care s-au întâmplat în Dedoles în ultimul an și veți afla de asemenea ceva mai multe despre noi.


1. Am pus bazele propriei noastre echipe de producție. Până la 90% din modelele noastre sunt create de echipa noastră talentată din Slovacia, care au reușit să îmbogățească gama Dedoles cu mai mult de 200 de produse pe an. La aceasta am adăugat o linie de produse de lenjerie intimă, șosete sub gleznă și șosete sport. Ne dorim ca tu să poți găsi mereu ceva nou în oferta noastră care să te încânte și să te surprindă.


2. Pentru a procesa comenzile mai bine și pentru a avea clienți și mai mulțumiți, ne-am mutat într-un depozit mai mare, ne-am îmbunătățit site-ul web, sistemul IT, precum și sistemul de depozitare.


3. În numele Dedoles, ne-ați ajutat să plantăm 50.000 de copaci în Parcul Național Tatra; acești copaci se întind pe aproximativ 40 de hectare. La operațiunea de plantare au luat parte mai mult de 700 de voluntari. Vă mulțumim tuturor foarte mult!


4. Ne-am extins pe noi piețe. Astăzi produsele noastre nu sunt achiziționate numai de clienți din Slovacia, dar și din Cehia, Ungaria, Polonia, Austria, Slovenia, România, Bulgaria, Croația, Germania, Franța, Belgia, Marea Britanie, Olanda și Irlanda. Și avem în plan să ne extindem și mai mult.


5. Echipa noastră s-a mărit. Echipa este acum formată din mai mult de 130 de oameni! Suntem cu toții diferiți, dar împreună formăm echipa perfectă. Proprietarul și fondatorul companiei, Jaro Chrapko, și-a aniversat cea de-a 30-a zi de naștere; familia lui va fi curând binecuvântată cu un nou membru, pe care îl așteptăm cu drag în viitor în echipa Dedoles.


6. În timpul campaniei „Marea provocare a șosetelor”, am reușit să creștem gradul de conștientizare în ceea ce privește Sindromul Down în mai mult de 10 țări. Datorită vouă, am reușit să donăm 8.000 de euro Asociației Sindrom Down din Slovacia și 2.533 de euro Organizației Internaționale Sindrom Down, care aduce împreună și susține persoanele și organizațiile din întreaga lume. Și vom continua să facem asta.


7. Nici coronavirusul nu ne-a putut opri! Datorită vouă, am reușit să donăm 55.830 de euro Organizației Mondiale a Sănătății, pentru a susține lupta împotriva COVID-19. Am dăruit aproape 4.000 de șosete „Medicina” doctorilor și personalului medical, în semn de mulțumire pentru întreaga muncă depusă.


8. Am bucurat 700.000 de oameni.

Am procesat mai mult de jumătate de milion de comenzi „vesele” și asta numai anul trecut! Este minunat să vedem că produsele noastre reușesc să vă încânte, chiar fac parte din categoria produselor „mărunte”.


Abia așteptăm un nou an Dedoles plin de succes. Vă mulțumim pentru susținere; nu am putea fi aici fără voi